Ödül Kazandıran Aile Fotoğrafı

Aylık fotoğraf yarışmaları düzenleyen Foto.Azbuz.com'un Mart yarışması "Ailemden Biri" sonuçlandı.

Kazandıran Fotoğraf

Büyük ilgi gören yarışmada 2.700 fotoğraf yarıştı. Yarışmanın galibi, "Mavi" adlı fotoğrafıyla "Dolucan" rumuzlu Burak Göktürk oldu. Renk ve ışık kullanımındaki başarısı, devingen kompozisyonu ve güçlü anlatımı ile ödüle layık görülen Göktürk, Erkayalar Fotoğrafçılık'tan bir Canon DC10 DVD video kamera kazandı.

Yarışma, "Müzik"le Devam Edecek

Editörlüğünü Fotoğraf Sanatçısı Alper Fidaner'in üstlendiği Foto.Azbuz.com'un fotoğraf yarışmaları devam ediyor. Nisan yarışmasının konusu "Müzik" olarak belirlendi. Fidaner, yeni yarışma hakkında şunları söylüyor:

"Müzik, yaşamın vazgeçilmez bir parçası. İnsanoğlunun var olduğu günden bu yana gerçekleştirdiği en ilginç eylemlerden biri. Nisan yarışmamızda, katılımcılardan sesin fotoğrafını çekmelerini, müziği görüntülemelerini bekliyoruz. Müzik yapanları, çalanları, söyleyenleri ya da dinleyenleri, dans edenleri görüntüleyebilirler. Foto Azbuz, müzik kavramını çağrıştıracak her türlü fotoğrafa açık."

Nisan ayı boyunca sürecek yarışmanın galibi, Nikon Türkiye Mümessili Karfo-Karacasulu'dan Nikon Coolpix L3 5.1MP 2" LCD dijital fotoğraf makinesi kazanacak. Ayrıntılı bilgi almak için http://foto.azbuz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları