Ödüllü NOD32 Antivirüs Compex’de

Yeni nesil Antivirüs yazılımı NOD32 ilk kez katılacağı Compex Fuarı’nda hazırlamış olduğu özel kampanyalar ile ziyaretçilerini bekleyecek.

Ödüllü NOD32 Antivirüs Compex’de

Türkiye’de distribütölüğü NETSOFT Bilgisayar Ltd, dağıtımı STRATUS Bilişim AŞ. tarafından yapılan, Slovak-Amerikan kökenli ESET güvenlik yazılımları tarafından üretilen NOD32 AntiVirüs yazılımı, sunmuş olduğu virüs, trojan, worm, adware, spyware, riskware ve phishing korumaları ile kullanıcılarına tek bir entegre çözüm olanağı sağlıyor.

Firmanın San Diego / ABD ve Slovakya merkezlerinde yürütülen geniş kapsamlı Araştırma-Geliştirme çalışmaları sayesinde NOD32 AntiVirüs yazılımı, 1998 yılından beri uluslararası kuruluşlar tarafından yapılan testlerde hiçbir “İnThe Wild Virüsü” kaçırmamış ve her piyasaya çıkan yeni versiyonu ile daha da hızlı bir yapıya kavuşmuş.

NOD32 Pazarlama ve Kanal Müdürü Alev Akkoyunlu özellikle uluslararası kuruluşlar tarafından yapılmış olan testlere dikkat çekerek : “NOD32 nin yapılan araştırmalar sonucunda diğer antivirüs yazılımlarına göre 2 - 50 kat daha hızlı olduğu ortaya konmuştur. Günümüzde virus yazarları eski aktif olmayan antivirus teknolojisini hedef alıyor. Proaktif sezgizel tarama teknolojisine sahip NOD32 Antivirus yazılımını kullananlar bu tehlikelerden uzak kalacaktır. Kullanıcının sistemini yavaşlatmayan yapısı ve kullanıcı dostu program arayüzü ile NOD32, etkin bir güvenlik çözümü sunmaktadır” demiştir.

Patenti NOD32 ye ait olan ThreatSense™ teknolojisi ile kullanıcılarını virüslerin ilk ortaya çıktığı gün, yani Sıfır Günü’nde bile koruyan NOD32, piyasada satılmakta olan diğer Antivirüs programlarının halen 64-bit sistemlerine uyumlu hale gelmediği bir ortamda Mayıs 2005 tarihinde piyasaya sunulan 2.5 versiyonu ile 64-bit sistemlere de uyumlu hale gelmiş.

Bireysel kullanıcılara yönelik ve şirketlerin kullanımına yönelik iki farklı ürünü bulunan NOD32, fuarda 1. kat B-20/3 nolu standta yeralacak ve standını ziyaret eden her katılımcıya ücretsiz olarak NOD32 Antivirüs yazılımının 3 ay lisanslı tam sürümünü hediye edecektir. Firma aynı zamanda bilişim firmalarının bayilik başvurularını da değerlendirecektir.

Okuyucu Yorumları