Office 2013 şimdiden ilgi odağı oldu

Microsoft'un bu yazılımı, indirme rakamlarına göre daha şimdiden rekor kırdı bile...

Efsaneden yeni indirme rekoru

Microsoft, Windows 8 ile teknoloji dünyası üzerinde yarattığı büyük beklentiyi, Office 2013 ile başka bir kulvardan ilerletiyor.

Temmuz ayının ortalarında ortaya çıkan Office 2013 "consumer preview," tüm dünyaya Microsoft'un yeni Office hakkında ne gibi bir çalışma yaptığını temel olarak göstermişti. Şimdi ise yapılan bir açıklamaya göre, Office 2013 consumer preview, milyonlarca insan tarafından bilgisayarlarına indirildi. Nitekim firmadan toplamda kaç kişi olduğuna dair net bir bilgi verilmedi.

Direkt olarak basın açıklaması başlığı altında bulunan bilgiler, tipik bir sunum formatında bulunuyor. Toplamda on basamakta, Microsoft Office 2013'de neler olacağını anlatan sunum, özellikle Microsoft'un SkyDrive servisleri ile olan bağlantısına, PDF okuyabilmemize ve de PDF'leri Word 2013 üzerinden düzenleyebilmemize parmak basıyor.

Office 2013'ün yeni üretilecek ve içerisinde Windows RT barındıracak tüm cihazlarda bulunması bekleniyor. Yine de tam sürüm yerine sadece limitli kullanıma izin veren bir tanıtım versiyonu olması kuvvetle muhtemel. Office 2013'ün şimdilik çıkış tarihi 2013 yılının ilk ayları olarak biliniyor.

Okuyucu Yorumları