Office 2016 güncellemeler için zorlayacak

Microsoft, yeni Office 2016 için, Windows 10'da yaptığını tekrar yapacak!

Office'e Windows 10 modeli!

Office 2016'nın tüketiciler için 22 Eylül, kurumsal kullanıcılar için ise 1 Ekim'de hazır olacağı duyurulmuştu. Gelen haberler Microsoft'un yeni ofis paketi için Windows 10 güncelleme stratejisini benimsediğini ortaya koyuyor.

Microsoft, Windows 10'la birlikte güncelleştirmelerin otomatik olarak indirilmesini ve arka planda yüklenmesini sağladığı gibi güvenlik yamaları, düzeltmeler veya yeni özellikler getiren bu güncelleştirmeleri kullanıcıların devre dışı bırakma opsiyonunu da ortadan kaldırmıştı.

Office 2016 kurumsal müşterileri güncellemeleri Windows 10 yükseltmesine benzer şekilde Current Branch veya Current Branch for Business güncelleme modeliyle alacaklar.

Current Branch kullanıcıları yeni güncelleme ve özellikleri daha hızlı bir şekilde alabilecek. Bu müşteriler aylık döngüde güncelleme alabilecekken Current Branch for Business müşterileri ise dört ayda bir yeni güncelleme alacaklar. Geçerli bir CBB güncellemesi olmadığı aylarda da Microsoft gerektiği gibi güvenlik düzeltmelerini sunmaya devam edecek.

Microsoft, Windows işletim sisteminde olduğu gibi gelecekteki ürün güncelleştirmelerini almak için yazılımların sürekli güncel tutulmasını istiyor. Office 2016 için de benzer bir strateji uygulayacak olan şirket CB ve CBB müşterilerini güncelleştirmeleri yükleme konusunda zorlayacak.

Okuyucu Yorumları