Office for iPad eksikiği tamamladı!

Microsoft'un uzun bekleyişten sonra önemli bir eksikle yayınladığı uygulama, sonunda tamamlandı!

Eksik tamamlandı!

Microsoft, kısa süre önce iPad kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği ofis uygulaması Office for iPad'i yayınlamış ve uygulama milyonlarca kez indirilmişti.

Microsoft'un ünlü Office yazılımlarının iPad üzerinde çalışmasını sağlayan uygulama beğeni kazanmasına rağmen önemli bir eksik vardı. Uygulama içinden yazıcıya belge gönderilemiyordu. Microsoft bu durumu, "iPad kullanıcılarının yazıcıya ihtiyaç duymadığını düşünüyoruz," diye açıklamıştı ancak yine de tepkileri dindirememişlerdi.

Microsoft şimdi yeni yaptıkları güncelleme ile bu uygulamaya yazıcı desteğini getirdiğini duyurdu. Ancak yine de insanlara yaranamamış görünüyor zira şimdi de sosyal medyadaki yorumlar Microsoft'un bu yazıcı desteksiz uygulama çıkararak tepki çekmek ve ardından güncelleme yayınlamak planını, uygulamanın reklamını yapmak için kasten oluşturduğu yönünde yoğunlaşıyor.

Bazı otomobil firmaları da, kimi zaman medyada reklamı olsun ve güvenliğe ne kadar önem verdikleri vurgulansın diye, on binlerce otomobilini bir güncelleme nedeniyle servislere geri çağırdığını duyurabiliyor ancak pazarlama uzmanları bunun aslında markanın güvenilir imajını güçlendirmek için yapılan bir pazarlama ve reklam hilesi olduğunu vurguluyorlar.

Okuyucu Yorumları