Öğrencilere özel, düşük fiyatlı bir laptop

Exper'den pratikliği, hafifliği ve düşük fiyat özellikleri ile ilgi çekici bir laptop...

Çok özel bir laptop

Exper, çocuklar için özel olarak geliştirilen yeni bilgisayarı BilgePisi'yle Türkiye'de bir ilke daha imza atıyor. Eğitici içeriği, pratikliği, hafifliği ve düşük fiyat özellikleri ile 5 - 12 yaş arasındaki çocuklar için özel olarak üretilen BilgePisi, ailelerin de çocukların bilgisayar ve internet kullanımlarını kontrol edebilecekleri bir yapıya sahip.

Datateknik, çocuklar için özel olarak geliştirilen BilgePisi'yi satışa sundu. Exper'in 5 - 12 yaş arasındaki çocuklar için özel olarak tasarladığı BilgePisi, ilk bilgisayarım konseptini eğitici ve eğlenceli içerikleriyle zenginleştirerek çocuklara yepyeni bir dünya sunuyor. Anaokulu ve İlköğretim öğrencilerine yönelik BilgePisi'ler; sevimli arayüzleri, sakıncalı internet sitelerine girişleri engelleyen yapısı, çarpma ve düşmelere karşı dayanıklılığı ve su geçirmeyen klavyesi ile piyasadaki muadillerinden farklılaşıyor. Datateknik'in Intel ile birlikte geliştirdiği ve Türkiye'de sadece Exper markalı olarak satışa sunulan bu özel model ile öğrencilerin bilgisayar kullanımının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Klavyesi su geçirmiyor
BilgePisi, taşıması kolay ve dayanıklı. Intel Atom işlemcili BilgePisi'de Magic Desktop eğitim programları ile çocuklar resim çizebiliyor ve yaratıcı yönlerini geliştirebiliyor. Ayrıca ailelerin belirleyecekleri internet bağlantı sınırları ile çocuklar uygunsuz içerikli sitelerden uzak kalıyor.

BilgePisi, tough book özelliği ve su geçirmez klavyesiyle çarpma, düşme ve muhtemel diğer kazalardan etkilenmiyor. Birbirinden eğlenceli tasarımlara sahip BilgePisi'ler, özel kılıfları ve hafiflikleriyle de kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Renkli tasarımı ile dikkat çeken BilgePisi'lerin ekran boyutları 8,9" inç. Dahili webcam, mikrofon ve hoparlör özelliklerine sahip BilgePisi'lerde Microsoft Windows XP Home Türkçe işletim sistemi tercih ediliyor.

Teknik özellikler

EXPER BİLGE PİSİ
İŞLEMCİ INTEL ATOM İŞLEMCİ N270 1.6 GHz
İŞLETİM SİSTEMİ ORİJİNAL MICROSOFT WINDOWS XP HOME TÜRKÇE
RAM 512 MB RAM
HDD 10 GB (2+8 GB) FLASH DISK
EKRAN 8,9" WIDESCREEN LCD
HOPARLÖR / MİC TÜMLEŞİK HOPARLÖR
WIRELESS 802.11 B/G KABLOSUZ AĞ BAĞLANTISI
KLAVYE SU GEÇİRMEZ KLAVYE
WEBCAM DAHİLİ WEBCAM
DÜŞMEYE DAYANIKLI GÖVDE (60 CM)
TÜMLEŞİK HOPARLÖR/MİKROFON
MAGIC DESKTOP EĞİTİM PAKETİ
SON KULLANICI FİYATI 449 USD + KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları