Okul koridorları teknoloji ile canlanıyor

Ncomputing erişim cihazları artık koridorlardaki yüksek sese ve karmaşaya son veriyor!

Okullardaki karmaşaya son

Öğrencilerin sadece laboratuvarda veya kütüphanede araştırma yapma sınırını ortadan kaldırmayı hedefleyen ve teknoloji ile bilgiye erişmelerinin daha da kolaylaşması adına E-koridor projesi oluşturan okullar artık bir adım daha önde.

Eğitimde teknolojinin sunmuş olduğu imkanları sonuna kadar öğrencilerini faydalandırmak isteyen okullar Ncomputing erişim cihazları ile koridorlarını araştırma merkezine çevirmekte ve öğrencilerin ödevlerinde ihtiyaç duydukları bilgiye internet üzerinden kolayca erişmelerini sağlamaktadırlar.

Bilgi İşlem Merkezinde tek bir PC'ye network üzerinden erişen ve sadece klavye mouse bağlı duvara monte edilmiş platformlar içindeki bu cihazlar sayesinde öğretmenlerin artık kilit altında tutmaları gereken bir laboratuvar yapısıda ortadan kalkmaktadır.

Bilgisayar sınıflarının yetersiz olduğu tüm okullarda etraftaki internet kafelere giden öğrencileride uygun olmayan içerikten koruma adına bir fırsat olarak değerlendirilebilmektedir. Detaylı bilgi için www.dojop.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları