Okula "çapraz" gideceksiniz

"Ben çantamı çapraz asarım" diyenlerdenseniz, laptop'unuzu taşıyabileceğnizi bu çanta tam size göre!

Okula "çapraz" gideceksiniz

Elmasepeti.com'dan teknoloji tutkunu ve stil sahibi öğrencilere müjde! Okullar açılırken öğrencilerin, Macbook, iPad, iPhone ve iPod Touch gibi teknolojik cihazlarını kolayca taşıyabilmeleri için özel olarak tasarlanan Incase Nylon Sling Back Çapraz Askılı 15-inç MacBook Pro Sırt Çantası satışa sunuldu.

İlk bakıştaki geleneksel görünümüne karşın özel tekli çapraz tasarımıyla, klasik iki askılı çanta formlarından sıyrılıp, dinamik ve enerjik bir kullanım hissiyatı sağlayan Incase Nylon Sling Back, böylelikle daha konforlu ve ergonomik bir çanta çözümü sağlıyor.

15 inç Macbook ve aynı boyutlardaki diğer taşınabilir bilgisayarlarınıza ek olarak iPad için özel bir cebe sahip olan Incase Nylon Sling Back, iPhone ve iPod'larınızı da unutmuyor ve fermuarlı bir cep ile teknolojik ekipmanlarınızı tek bir çantada güvenle taşımaya olanak tanıyor.

Yastıklı arka panel ve omuz askısı sayesinde, çantanın ağırlığı ne kadar artarsa artsın, öğrencilere ergonomik bir deneyim sunan çantalar, ayrıca kötü hava koşullarına da uygun geliştirildi. Naylon yapısı sayesinde içerisindeki cihazları koruyan Incase Nylon Sling Back, mor, kırmızı ve siyah gibi farklı renkleriyle her türlü zevke de hitap ediyor.

Ürün KDV dahil 149.90 liraya elmasepeti.com ziyaretçilerini bekliyor...

Okuyucu Yorumları