Okurlar inceledi: Seagate FreeAgent Go

Okur incelemelerimiz devam ediyor: Üç okurumuz, bu kez en ince harici disk FreeAgent Go'yu inceledi.

Bir ürün, üç inceleme!

CHIP Online olarak uygulamaya soktuğumuz ve CHIP Online okuyucuları tarafından ilgi ile izlenen tarafsız okur incelemeleri hizmetimizin bu ayki konuğu dünyaca ünlü disk üreticisi Seagate oldu. CHIP Online Forum'dan üç okurumuz Seagate'in "dünyanın en ince harici diski" olarak konumlandırdığı FreeAgent Go'nun 500 GB'lık modelini ve yine bu modeli masaüstünüzde kolayca bağlamak için kullanılan FreeAgent Go Dock'u incelediler.

Ürünleri artılarıyla eksileriyle oldukça detaylı olarak inceleyen okurlarımıza teşekkür ediyor ve sizleri onların hazırladığı ürün incelemeleri ile baş başa bırakıyoruz.

Seagate FreeAgent Go 500 GB ve Seagate FreeAgent Go Dock

Siz de bu programda yer alabilirsiniz!

Siz de bu programda yer alabilirsiniz!

CHIP Online son kullanıcı ürün incelemelerini gerçekleştirecek olan kullanıcılar en aktif CHIP Online Forum kullanıcıları arasından seçiliyor. Bu yüzden CHIP Online Forumlarında etkin bir kullanıcı olmak bu ürün inceleme programına katılmaya gide yolda anahtar rolünü oynuyor.

Not: İnceleme sonunda okurlarımızın emeğinin karşılığı olarak inceledikleri tüm ürünler kendilerinde kalacaktır!

Aşağıda her türlü CHIP Online son kullanıcı ürün incelemesinde kullanılabilecek kılavuz bilgileri ve adımları açıklayan kısa bir rehber bulabilirsiniz, incelemelerimiz bu rehbere göre hazırlanmaktadır. Rehberimizi inceleyin ve kendinizi hazır hissettiğinizde CHIP Online Forum'da sesinizi duyurmaya başlayın!

CHIP Online son kullanıcı ürün inceleme rehberi

Paketleme ve belgeleme
Ürün paketlemesi nasıl? Paketten çıkan ürünler ilk bakışta sizi tatmin etti mi? Belgeler, dokümantasyon ve kullanım kılavuzları yeterli mi?

Malzeme kalitesi ve tasarım
Ürünün malzemesi güven veriyor mu? Tasarım olarak hoşunuza gitti mi? Boyutları uygun mu? Paketten çıkan diğer malzemelerin ve eklentilerin tasarımı ve kalitesi nasıl?

Kurulum
Ürünü kolayca kurdunuz mu? Kurarken kullanım kılavuzundan yardım aldınız mı? eğer kurulum için bilgisayara bir yazılım yüklenmesi gerekiyorsa bu yazılım yeteri kadar kolay kuruluyor mu ve kolay kullanılıyor mu? Ayarlar kolayca yapılıyor mu? Bu ürünü başka bir ürünün yerine kurduysanız bir önceki ürüne göre bu ürünün kurulumundan daha çok mu memnun kaldınız?

Kullanım
Kullanım esnasında bu ürün sizi tatmin etti mi. Dergilerde, web sitelerinde bu ürün hakkında yazılan incelemeler doğruyu yansıtıyor mu? Ürün söz verdiği özelliklerin hepsine sahip mi? bu özellikleri rahatça kullanabildiniz mi?

Sonuç
Üründen genel olarak memnun kaldınız mı? Eğer bu ürünün benzeri bir ürün kullanıyorsanız onu kullanmaktan vazgeçip bu ürünle devam etmek ister misiniz? Kişisel olarak, ürünü üreten firmaya bu ürünün bazı noktalarını daha da iyileştirebilmeleri için önerileriniz nelerdir?

Yorumlar
Bu ürün hakkındaki yorumlarınız neler? Ürünü tamamen kişisel fikirlerinizi öne çıkararak birkaç paragraf ile anlatınız.

Artılar
Ürünün maksimum üç tane artı özelliğini saymak isteseniz ne yazarsınız?

Eksiler
Ürünün maksimum üç tane eksi özelliğini saymak isteseniz ne yazarsınız?

Okuyucu Yorumları