Ölüler için geliştirilen ilk sosyal ağ sitesi

"Yaşayan" arkadaşlarınızla sosyal ağ denizinde boğulmaktan sıkıldınız mı? Bir de "ölüleri" deneyin!

Ölüler için sosyal ağ!

Siz de "aranızdan ayrılanları" bir an olsun yanınızdan ayırmak istemeyenlerden iseniz, bu site tam sizin için geliştirilmiş: Departedlife.com!

"Merhum kişiler için geliştirilmiş ilk sosyal ağ" ünvanına sahip olan site, Microsoft'un resmi partneri olduğu söylenen Hintli yazılım şirketi Planet E-com Solutions imzası taşıyor.

Siteden bahsetmek gerekirse, Departedlife.com basitçe "yaşayan ölüler" için geliştirilmiş bir tür anma platformu. Aranızdan ayrılan sevdiklerinizin fotoğraf, video vb. onu hatırlatacak şeyleri siteye koyarak, aileniz ve arkadaşlarınızı da davet edip dilediğinizce anı tazeleyebiliyorsunuz.

Site malesef "Facebook ile bağlan" seçeneğinden başka giriş yolu kabul etmiyor. Ve bu da herhangi bir Facebook uygulaması gibi, Facebook sayfanızda istediği gibi at koşturmasına yol açıyor. Ancak sosyal ağ çılgınları, zaman tünelinde beliren Departedlife.com iletilerinin arkadaşları tarafından "beğenilmesine" elbette ses etmeyecektir. Bu sayede ölmüşlerinizi ne kadar sevdiğinizi cümle aleme gösterebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları