One Wear hakkında ipuçları gelmeye başladı...

HTC'nin "muhtemel" akıllı saati One Wear hakkında ipuçları ortaya çıkmaya başladı!

HTC One Wear ortaya çıkıyor!

Bu aralar, bütün teknoloji firmaları giyilebilir teknoloji ürünleri üzerine yoğunlaşmış durumda. Tabii ki durum böyle olunca HTC'nin de kenarda oturup Motorola, Samsung ve diğer rakiplerini sadece izlemeye niyeti olmuyor.

TK Tech News'in Tayvan kaynaklı bir raporuna göre, HTC, akıllı saat marketi içerisine sıçrayarak One Wear isimli yeni akıllı saatini tanıtacak. Ağustos ya da eylül ayının başlarında markete çıkması beklenen ürün, ürünü görme imkanı bulmuş şanslı TK çalışanlarının söylediğine göre Motorola Mobility'nin yolda olan Moto 360'ı gibi dairesel bir tasarıma sahip. Dahası, ürünün hem "polikarbonat" hem de "metal" olarak üretilmesi bekleniyor.

Her ne kadar bu ilk rapor saatin tam olarak nasıl gözükeceğini açıklamıyor da olsa, SlashGear'ın bu konuda bazı fikirleri var. SlashGear'ın yayınladığı resimlerin birinde, tahminen One Wear'a bağlı olan metalik kol bandının bir parçası gözüküyor. Diğer resimde ise ürüne ait olduğu tahmin edilen not defteri, müzik ve kamera uygulamalarının ikonları gözüküyor.

HTC'nin One Wear'a, Galaxy Gear'da olduğu gibi, gerçekten kamera lensi ekleyip eklemediği henüz bilinmiyor ancak raporun söylediğine göre, resimdeki kamera ikonu bağlı olan HTC akıllı telefonun kamerasını kontrol etmek amaçlı bir çeşit "uzaktan kapama düğmesi" gibi bir seçenek de olabilir.

Son olaraksa, raporun söylediğine göre, HTC'nin One Wear'ı Google'ın henüz genç olan Android Wear yazılım platformunu kullanacak. Samsung hariç hemen herkesin aynı yoldan gitmeyi tercih ettiği düşünülürse, bunun pek de şaşırtıcı olduğu söylenemez...

Okuyucu Yorumları