OnePlus 2 da davetiye isteyecek ama

OnePlus 2 da davetiye sistemi kullanacak ama bu kez sistem, biraz farklı çalışacak!

OnePlus 2 daha kolay alınacak

OnePlus One mükemmel bir telefon olabilir ancak davetiye ile alınabiliyor olması, ilk birkaç ay boyunca telefona ulaşmayı oldukça zor bir hale getirmişti. OnePlus 2 de satın alımlar için davetiye gerektirecek ancak bu kez, bir davetiyeye ulaşmak çok daha kolay olabilir.

OnePlus'ın yeni yayınladığı bir yazıda, davetiye sistemindeki değişiklikler anlatılıyor. Eğer hâlâ bir davetiye sisteminin bulunması bir eksi olarak sayılmazsa da, bütün değişikliklerin iyi yönde olduğu görülüyor.

Öncelikle, OnePlus'ın bu kez çok daha fazla telefonu başlangıç anında elinde bulundurması bekleniyor ve bu sayının, geçtiğimiz yıla oranla 30 yada 50 kat olacağı tahmin ediliyor. Daha fazla OnePlus 2 telefonunun bulunması da, daha fazla davetiye bulunacağı anlamına geliyor.

Ayrıca, bir davetiyeye sahip olmak da daha kolay bir hale getirilecek. Kaydolmanız için hazırlanan bir rezervasyon listesi sayesinde, mümkün olduğu anda bir davetiye gönderilebilecek. Önceki sistem ise, bir OnePlus topluluk üyesi olmanızı veya etkinliklere katılmanızı gerektiriyordu.

Birkaç OnePlus 2 aldıktan sonra, arkadaşlarınızı da bir tane almak için davet edebileceksiniz. Bu durum geçtiğimiz yıl da böyleydi ancak bu kez, paylaşılabilen davetiyeler çok daha hızlı bir şekilde gönderilecekler.

Bütün bu değişimlerle beraber, OnePlus 2'ya ulaşmanın OnePlus One'a göre çok daha kolay ve daha sorunsuz gerçekleşeceği söylenebilir.

Davetiye sisteminin hiç olmaması elbette daha iyi olabilirdi, ancak OnePlus'ın yaptığı açıklamaya göre davetiye sistemi, risk yönetimi açısından uygun görülüyor.

Okuyucu Yorumları