OnePlus 2 Mini, amiral gemisi gücünde olacak!

Uzun zamandır dedikodusu yapılan "minik" telefon, görünüşe göre boyutlarından fazlasını sunacak!

Amiral gemilerini aratmayacak

Çin merkezli teknoloji devi OnePlus'ın bir sonraki akıllı telefonu daha küçük olmasının yanında amiral gemisi seviyesinde donanım sunabilir. Hollandalı teknoloji sitesi TechTastic, henüz resmi olarak duyurulmamasına rağmen OnePlus 2 Mini'nin GFXBench testlerinde ortaya çıktığını bildiriyor.

Karşılaştırma sonuçlarında ortaya çıkan ayrıntılara göre OnePlus 2 Mini, Full HD (1080p) çözünürlüğü destekleyen "küçük" bir 4.6 inç ekrana sahip olacak. Cihaz 64 bit sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemciden güç alırken, Adreno 430 grafik işlemcisi ve 4GB RAM ile donatılmış şekilde gelecek.

OnePlus 2 Mini ayrıca 64GB dahili deplama kapasitesi, lazer tabalı otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme ile 12MP arka kameraya sahip olacak. Selfie için 5MP kalitesinde ön kamera ile gelecek olan cihaz NFC veya çift SIM kart desteği sunmayacak ancak Wi-Fi ve 3G bağlantı seçeneklerini destekleyecek.

OnePlus 2 Mini ve şirketin bir diğer beklenen telefonu OnePlus 3 muhtemelen önümüzdeki yıl pazara sunulacak. Yeni cep telefonlarının çıkış tarihleri henüz resmi olarak açıklanmasa da OnePlus 2 Mini'nin açıklanan ilk telefon olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları