OnePlus 2'ye ısınmayan işlemci!

OnePlus 2'nin Snapdragon'un tartışmalı 810 işlemcisini kullanacağı, ancak "ısınmayacağı" söyleniyor!

OnePlus 2'ye ısınmayan CPU!

OnePlus One modeliyle adeta akıllı telefon üreticilerine iyi bir amiral nasıl yapılır dersi veren OnePlus, şimdiden yeni modeliyle yeniden piyasaya korku salmaya başladı. Zira yine güçlü bir telefon üzerinde çalışan şirketin OnePlus 2'nin kalbinde yer vereceği işlemci ise belli oldu.

Son dönem amiral ceplerin gövdesinde yer bulan Qualcomm'un güçlü üst düzey işlemcisi Snapdragon 810'la birlikte gelecek olan OnuPlus 2, elbette bu demek oluyor ki grafik tarafında da Adreno 430 işlemcinin sahibi olacak. Bu da OnePlus 2'nin üst düzey güç sunacağı anlamına geliyor. Öte yandan 4K video kaydı ve güçlü kamera performansı sunacağı da bilinen OnePlus 2, Snapdragon 810'un çok eleştirilen ısınma problemine karşı ise şimdiden hazır. Zira Snapdragon 810'un 2.1 versiyonu kullanılacak olan OnePlus 2'de, ısınma probleminin adı anılmayacak. En azından şimdiden söylenen bunlar...

OnePlus 2'nin diğer bilinen özellikleri ekranın Full HD ve QHD seçeneklerde 5.5 inç olarak sunulacağı ve 3 GB RAM'le birlikte geleceği. Telefonun iki versiyonunun fiyatları ise 300 ve 400 dolardan başlayacağı tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları