OnePlus 3 artık gerçek!

Uzun zamandır dedikodusu yapılan OnePlus 3, resmi olarak tanıtıldı! İşte özellikleri...

OnePlus 3 artık gerçek!

Çinli firma OnePlus, büyük firmaları yine korkutacak bir amiral gemisini, OnePlus 3'ü tanıttı. Yeni telefon, en üst seviye telefonlarda bulunan özellikleri neredeyse yarı (yurtdışı) fiyatına sunuyor.

5,5 inç'lik Full HD AMOLED ekrana sahip yeni OnePlus 3, Snapdragon 820 işlemci, 6GB RAM, 16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, üst seviye telefonların vazgeçilmezi haline gelen parmak izi tarayıcısı, 3.000mAh'lik hızlı şarj özellikli pil ve yeni, tek parça gövdeyle geliyor. 399 dolar yurtdışı fiyatına sahip telefon, bu fiyatıyla Samsung Galaxy S7, HTC 10, iPhone 6S ve LG G5'e önemli bir rakip olacak. Yeni telefon OnePlus 2'ye göre biraz daha pahalı ancak yenilenen tasarım nedeniyle bu çok şaşırtıcı değil.

OnePlus 3 artık gerçek!

Önceki OnePlus'lar iki depolama alanı seçeneğiyle geliyordu ancak OnePlus 3, sadece 64GB seçeneğiyle gelecek ve microSD kart alanı sunmayacak. Önceki sürümlerde hep geniş modelin tercih edildiğini gören OnePlus, microSD kart slotunun yeterince iyi bir kullanıcı deneyimi sunmadığını düşünüyor.

OnePlus 3 artık gerçek!

OnePlus, tartışmalı davetiye sisteminden vazgeçtiği için artık isteyen herhangi bir kullanıcı, internetten OnePlus 3 siparişi verebiliyor. Bununla birlikte talebe göre birkaç hafta beklemeniz gerekebiliyor. En azından OnePlus One ve OnePlus 2'ye göre OnePlus 3 sahibi olmak, çok daha kolay olacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları