OnePlus 3'ün ilk görüntüleri sızdı!

Amiral gemisi katili ceplerin üreticisi OnePlus'ın bir sonraki canavarı, ilk kez göründü!

OnePlus 3 ilk kez göründü!

2014 yılında bir anda ortaya çıkan ve amiral gemisi cep telefonlarını, gösterdiği performansı ve tasarım çizgisiyle kıskandırmayı başaran modeller üreten OnePlus, ilk modeli One ile iyi bir çıkış yakalamıştı. Dikkatleri üzerine çekmesindeki en önemli etkense, belki de ürettiği telefon değil, pazarlama stratejisi oldu. Zira telefonlarını davetiye yöntemiyle satışa sunan OnePlus, kısa bir süre önce de OnePlus 2 ve OnePlus X modellerini piyasaya sunmuş, ayrıca geçtiğimiz 5 Aralık'tan itibaren OnePlus 2 modeli için davetiye sistemini sonlandırdığını açıklamıştı. Bir şekilde ilgiyi sürekli üzerinde tutmayı başaran Çinli şirket, şimdi de OnePlus 3 dedikodularıyla adını bir kez daha duyurdu.

Çin kaynaklı bir teknoloji sitesinde ortaya çıkan görseller, OnePlus 3'ün hazırlıklarının çoktan başladığını gösteriyor. Her ne kadar büyük detaylar içermese de, belli başlı ipuçlarını vermeye yeten bu görsellere göre, telefonun arkası OnePlus 2'ye oldukça benziyor. Ancak ön yüzde önemli değişiklikler göze çarpıyor. Bunların başında kapasitif tuşların yer almaması ve elbette parmak izi okuyucudan vazgeçilmiş olması geliyor. Öte yandan ekranın üst ve alt kısımda yer alan ızgaralara göre, yeni amiralinde hoparlörleri ikiye katlayacak olan OnePlus, böylece Xperia Z5'tekine benzer bir tasarımla stereo ses sunacak gibi.

Elbette OnePlus 3 hakkındaki ilk sızıntıların doğruluğu kesin değil. Yeni sızıntılar geldikçe, OnePlus 3'ün nasıl bir şekilde karşımıza çıkacağı netleşecektir.

Okuyucu Yorumları