OnePlus 6, Galaxy S9'dan Daha Hızlı!

OnePlus 6 benchmark sonuçları ortaya çıktı. Görünüşe göre OnePlus 6, tam bir amiral gemisi katili olacak!

OnePlus'tan Galaxy S9'a göz dağı

Geçtiğimiz günlerde sızan OnePlus 6 hakkında daha fazla detay ortaya çıkmaya başlıyor. Bu defa da yeni amiral ile ilgili benchmark sonuçları geldi.

OnePlus serisi ilk modelden bu yana amiral gemisi katili olarak anılıyor. Bunun neticesinde de elbette performans anlamında üst gömlek olması gerekiyor. Selef modellerde bunu başarıyla ortaya koyan OnePlus, yeni modeli OnePlus 6 ile de yola aynı şekilde devam edecek gibi görünüyor.

Gelen Geekbench skorlarına göre NS P7819 model numarası ile ortaya çıkan bu telefon, Galaxy S9'dan tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansı neticesinde daha yüksek puan topluyor.

OnePlus 6, Galaxy S9'dan Daha Hızlı!

NS P7819 olduğu iddia edilen OnePlus 6'nın aldığı Geekbench sonuçları, tek çekirdekte 2535, çoklu çekirdekte 8632 puan. Buna karşılık SM-G9600 kod adlı Galaxy S9'un sonuçları ise tek çekirdekte 2182, çoklu çekirdekte 8190 puan.

Elbette bu sonuçlar ve skorlar halen bir sızıntıdan ibaret. Ancak OnePlus 6 çıktığında bu sonuçları net olarak tutturmasa da, yakın seyredeceğini düşünüyoruz. Öte yandan şirketin, telefonlarında yüksek performansı rakip amirallere kıyasla daha uygun fiyatlı şekilde sunduğu geleneğini de düşündüğümüzde, OnePlus 6 yine piyasaya bomba gibi düşecektir.

Okuyucu Yorumları