OnePlus 6 "Resmi" Olarak Sızdı

Neredeyse tüm amiral gemileri tanıtıldığına göre, şimdi "amiral gemisi katilinin" geri dönme zamanı!

OnePlus 6 "resmi" olarak sızdı

OnePlus 6 için bir süredir haberler gelmeye devam ediyor. Pek çok teknoloji sever adeta soluklarını tutmuş yeni amiralin tanıtılması bekliyor. Bunun için çok beklemeyeceğiz gibi görünüyor, zira sonunda resmi sızıntı da gelmiş durumda.

OnePlus'ın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda kısa bir video da kendini gösteren OnePlus 6, "ihtiyacınız olan hız" sloganıyla anlaşılan fazlasıyla hızlı bir akıllı telefon olacak. Bugüne kadar ortaya çıkan söylentiler, OnePlus 6'nın Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 8 GB RAM desteği ve Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle geleceğini söylüyor. Evet, 8 GB RAM!

OnePlus 6, eğer gerçekten 8 GB RAM ile gelirse, bunu sağlayan ilk akıllı telefon olacak. Bu arada OnePlus 6'nın da iPhone X ve daha pek çok benzer model gibi "çentikli" bir telefon olacağı onaylanmış durumda. Ayrıca OnePlus 6'ta 3.5 mm'lik kulaklık girişi de yer alacak.

OnePlus 6 fiyatı ne kadar olacak?

Yeni amiral gemisi katili OnePlus 6, belki kullanıcılara ihtiyacı olan hızı sağlayacak ancak elbette bunun da bir bedeli olacak. Şu ana kadar elbette OnePlus 6'nin resmi fiyatı yok. Ancak gelen bilgiler, telefonun Çin fiyatının 3299 Yuan olacağını söylüyor.

Bu da 605 ABD Doları, 431 Sterlin ve 790 Avusturalya Doları anlamına geliyor. Elbette telefonu ülkemizde yine ithalatçı garantili şekilde göreceğiz ve vergilerle fiyatı ne kadara gelecek şu an için söylemesi zor.

Okuyucu Yorumları