OnePlus 6 Suya Dayanıklı Olacak

OnePlus 6 sızıntıları sürerken yeni gelen bu bilgi, yeni amiralin suya karşı dayanıklı olduğunu söylüyor.

OnePlus 6 su geçirmeyecek

Çok yakında yeni amiral gemisi katili OnePlus 6 ile tanışacağız. Tanıtılmasına kısa bir süre kala her geçen gün yeni bir sızıntısıyla daha karşılaştığımız OnePlus 6, bu defa da suya karşı dayanıklı olacağı yönünde bir bilgi ile gündeme geldi.

Resmi OnePlus twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Yağmur yağdığında telefonu kullanmayı bırakmak zorunda kalmaktan siz de nefret etmiyor musunuz?" şeklinde bir tweet atılırken, hemen üzerine de minik bir yağmur videosu yerleştirilmiş. Bununla diyebiliriz ki, Onelus 6 suya karşı dayanıklı olacak.

Son dönemde tanıtılan amiral gemilerinde yağmura ve suya karşı dayanıklılık olduğunu görmeye alıştık. Ancak OnePlus'ın daha önce tanıttığı hiçbir telefonda bu özellik yer almıyordu. Bu anlamda OnePlus 6, şirketin ilk suya dayanıklı akıllı telefonu olacak. Ancak bu su korumasının seviyesi henüz bilinmiyor. Yani OnePlus 6, yalnızca su sıçramalarına karşı mı dayanıklı olacak, yoksa IP68 sertifikası ile 1.5 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık mı gösterecek, şimdilik bilinmiyor. Bunu muhtemelen OnePlus 6 tanıtıldığında öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları