OnePlus 6, Teknolojide Bir İlke İmza Atacak!

"Amiral gemisi katili" OnePlus 6 geliyor. Hem de akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atmaya...

OnePlus 6 bir ilke imza atacak!

OnePlus'ın amiral gemisi katili akıllı telefon ailesi yeni üyesine yakında kavuşacak. Bugüne dek OnePlus 6 için çok sayıda bilgi gelmişti. Şimdi bunlar arasına bir yenisi daha katıldı. Şirketin CEO'su Pete Lau tarafından yapılan resmi açıklamaya göre OnePlus 6, tasarımında cam malzeme detaylarıyla dikkat çekecek.

OnePlus serisi bugüne kadar birbirinden güzel modele imza attı. Premium seviyesini en iyi yansıtan telefonları bulunduran seriye, bu kez yine yenilikçi bir model katılacak, ancak OnePlus 6 ile bir ilke imza atılacak. CEO Pete Lau'nun deyimiyle OnePlus serisinde ilk kez arka yüzde cam malzeme kullanacak olan şirket, böylece OnePlus 6 ile farkındalık yaratmak istiyor.

Şirketin forum sayfasında resmi açıklama yapan OnePlus CEO'su Pete Lau, OnePlus 6'nın cam tasarımıyla birinci sınıf dokunma hissiyatı yaratacağını söylüyor. OnePlus tasarım ekibinin en iyi tasarımı seçebilmek için bugüne kadar 70'den fazla cam prototipini test ettiğini de söyleyen Lau, ayrıca bunun bir ilk olduğuna da işaret ediyor.

Aslında OnePlus 6'da kullanılacak cam malzeme, seri için bir ilk değil. Zira 2015 yılında piyasaya sürülen OnePlus X'in cam ve seramik olmak üzere 2 farklı versiyonu bulunuyordu. Fakat CEO Pete Lau'ya göre, OnePlus 6'da kullanılacak cam malzeme, endüstri bazında bir ilke imza atıyor. Üzerinde 5 katmanlı Nanotech Kaplama bulunduracak olan OnePlus 6'nın arka yüzeyi, böylece akıllı telefon endüstrisinde bunu kullanan ilk telefon olacak.

Okuyucu Yorumları