OnePlus 7 Render Görüntüleriyle Sızdı!

Beklenen amiral gemisi katili OnePlus 7, bir kez daha sızdı ancak bu kez çizim görüntüleriyle birlikte.

OnePlus 7 görüntülerle sızdı!

OnePlus 7'nin yakın zaman içinde tanıtılması beklenirken hakkında sızıntılar gelmeyi sürdürüyor. Amiral gemisi katili lakaplı yeni model için gelen son sızıntılar ise render görüntüleri oldu. @OnLeaks tarafından ortaya çıkartılan görüntülere göre OnePlus 7'de Pop-up kamera yer alacak ve ekranda bir çentik bulunmayacak.

OnePlus 7 Render Görüntüleriyle Sızdı!

Evet, ortaya çıkan görüntülerde OnePlus 7'nin oldukça ince ekran çerçevelerine sahip olduğunu görüyoruz. Ekranda çentik bulundurmayan OnePlus 7, bu sebeple kameranın yerini değiştirmiş ve onu çerçeve üzerine taşımış. OnePlus 7'de ön kamera Pop-up şeklinde yer alacak. Böylece çekim yapmayacağınız zamanlarda gövde içinde gizli kalacak olan ön kamera, çekim yapacağınız zamanlarda yerinden çıkacak.

OnePlus 7 Render Görüntüleriyle Sızdı!

Telefonun arka yüzünde ise 3'lü kamera setini görüyoruz. Hemen altında da bir flaş dikkat çekiyor. Telefonda ayrıca USB-C portu, yanında da hoparlör mazgalı yer alıyor. Parmak izi sensörü ise ekrana entegre olarak karşımıza çıkacak. Elbette 5G desteği de OnePlus 7'de yer alacak bir diğer özellik olacak.

Okuyucu Yorumları