OnePlus bu defa "cep"le çıkmadı

Kusursuz cebi üretme iddiası ile One'ı ortaya çıkartan OnePlus'ın yeni ürünü çok farklı, çok da ucuz

Bu seferki telefon değil!

OnePlus One modeliyle dikkatleri üzerine çeken OnePlus, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikle yeni bir ürününü tanıttı. Ancak bu defa bir cep telefonu modeliyle değil, günümüzde cep telefonlarının en ihtiyaç duyduğu bir mobil şarj cihazıyla karşımıza çıkan firma, ayrıca geliştirdiği Android ROM hakkında da bilgiler verdi.

Power Bank mobil şarj cihazını tanıtan OnePlus, bu cihazıyla tam 10.000 mAh'lik kapasite sunuyor. OnePlus One'ı en az üç kez şarj edebilecek kapasitede olan bu cihaz, ayrıca çift USB noktasının da sahibi. Böylece aynı anda iki cihazı birden şarj etmek mümkün. Cihazın tam kapasite şarj olması için ise gereken süre 5 saat. Power Bank'in fiyatıysa 15 dolar civarında olarak belirlenmiş. Cihaz henüz satışta değil, ancak kısa süre içinde satışa sunulması bekleniyor.
Geçtiğimiz ekim ayında OnePlus'ın kurucu ortağı ve CEO'su Pete Lau, kendi Android ROM'larını geliştirme peşinde olduklarını söylemişti. Firma, bu konudaki sürecin devam ettiğini ve kısa bir süre sonra gün ışığına çıkartacakları yeni ROM'u için isim aradıklarını da etkinlikte belirtti. Geliştirdikleri ROM'a isim bulma görevini ise OnePlus topluluğuna verdiğini açıkladı. Yeni ROM'un adını, OnePlus müşterileri belirleyecek.

Okuyucu Yorumları