OnePlus için güzellik yarışması!

Kusursuz telefon OnePlus One'ı almak isteyen kadınlar, şimdi güzellik yarışmasına katılmak zorunda!

OnePlus ne yapmaya çalışıyor?

500 doların altında üst seviye, hatta "kusursuz" telefon üretme iddiası ile Kickstarter'da ortaya çıkan ve 300 dolar etiketle piyasaya sürdükleri telefonla büyük ses getiren OnePlus, başından beri uyguladığı garip pazarlama yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Telefonlarını mağazalarda satışa sunmayan ve sadece "davetiye" yolu ile telefon satın alma hakkı dağıtan firma, şimdi de, müşterilerine güzellik yarışmasına katılma şartı getirdi.

OnePlus One satın almak isteyenler bugüne kadar, firmanın sosyal medya hesaplarına dahil olup çeşitli görevleri yerine getirerek, "satın alma hakkı" kazanmaya çalışıyordu. Ancak firma, telefona daha çok erkeklerin ilgi gösterdiğiniz fark etmiş ki, kadınları da müşterileri arasına katmak için bir güzellik yarışması düzenledi. Yarışma için, yüzlerine veya ellerine OnePlus sembolünü çizerek çektikleri fotoğraflarını OnePlusOne'un sosyal medya hesaplarına yükleyecek olan "müşteri adayları" arasında en beğenilen 50 kişiye ve diğer adaylar arasından rastgele seçilen 100 kişiye, telefon satın alma hakkı tanınacak.

İnternet üzerinde tepki toplayan bu kampanya hem firmanın davetiyeli satış politikasının saçmalığı, hem de güzellik yarışmalarının kadınları küçümseyen özüne yönelik eleştiriler aldı ancak firmanın eleştirileri dikkate aldığı söylenemez. Bakalım, OnePlus gündemde kalmak için gelecekte başka nasıl garip eylemler düzenleyecek?

Okuyucu Yorumları