OnePlus One, Şubat'ta Android 5'e yükseliyor!

Bir telefon daha, birkaç hafta içinde Android 5.0 Lollipop güncellemesine kavuşuyor!

Lollipop müjdesi geldi!

Google'ın en son mobil işletim sistemi Lollipop, henüz tüm Android'li cihazların sadece yüzde 0,1'ine girebilmiş durumda. Ancak yeni işletim sistemi, cihazları yavaşça ele geçiriyor. Sırada ise bir süredir güncelleme bekleyen OnePlus One kullanıcıları var.

Cyanogen kurucusu Steve Kondik, Android Central ile yaptığı bir sohbette CyanogenMod 12'nin kararlı bir Lollipop sürümünün önümüzdeki ay geleceğini söyledi. Risk almayı seven kullanıcıların indirebileceği deneysel yapılar ise, bir süredir indirilmeye sunulmaktalar.

Uygun fiyata üst seviye özellikler sunmasıyla tanınan OnePlus One'ı normal yollarla satın almak pek mümkün olmadığından, ona sahip kullanıcı sayısı oldukça kısıtlı. Bir OnePlus One'ınız varsa şanslısınız çünkü çok yakında CyanogenMod'lu Android 5.0'ın tadını çıkarabileceksiniz.

Cyanogenmod ve OnePlus'ın Hindistan'da yaşadığı lisans sorunları nedeniyle bu güncelleme, OnePlus'ın alacağı son Cyanogenmod'lu güncelleme olabilir. OnePlus'ın kendi Android sürümü üzerinde çalışmalara bir süre önce başladığını da ekleyelim.

Okuyucu Yorumları