OnePlus Two sonunda gün yüzüne çıkıyor!

Kusursuz telefon olma iddiasını taşıyan OnePlus One'ın ikincisi için günleri saymaya başlayın!

OnePlus Two çok yakında!

Android işletim sistemine sahip cihazlar üreten OnePlus, resmi Twitter hesabından yayınladığı bir mesajla, 1 Haziran'da yeni nesil akıllı telefonunu tanıtabileceğinin sinyallerini verdi.

"Teknoloji sektörünü sarsmanın yollarını arıyoruz" içerikli bir tweet yayınlayan OnePlus, 1 Haziran itibariyle bazı şeyleri değiştirmenin zamanın geldiğini düşünüyor. Şirket, yaklaşık 13 ay önce piyasaya sürdüğü OnePlus One modeli ile en iyi Android telefonlar listesine girmeyi başarmıştı.

Firma OnePlus One isimli ilk modelini davetiyeli sipariş sistemi ile satışa sunmuştu. Bu şekilde her ne kadar cihaza sahip olmak zorlaşsa da kısa bir süre içerisinde internet üzerinde bir davetiye çılgınlığı başlamasına neden olmuştu.

OnePlus Two 5.5 inç ekran, Snapdragon 810 işlemci ve 3GB RAM'e sahip olacak. Cihazın arka kamerasının 16 MP, ön kamerasının ise 5 MP çözünürlükte olması bekleniyor. Daha uzun kullanım süresi için 3300 mAh gücünde bir bataryayla gelecek olan OnePlus Two, çift hoparlör ve metal kasa ile satışa sunulabilir. Tüm bu söylentilerin dışında kesin bilgiler için firmanın işaret ettiği 1 Haziran 2015 tarihini beklememiz gerekiyor.

Okuyucu Yorumları