OnePlus ve McLaren'den Büyük İşbirliği!

Amiral gemisi telefonlar arasında önemli bir yere sahip olan OnePlus 6T, McLaren Edition ile çok daha güçlü bir şekilde geri dönüyor!

OnePlus'tan "McLaren" telefonu

OnePlus ve McLaren'in işbirliği yaptığı hakkındaki söylentiler, uzun süredir akıllı telefon dünyasının gündemini oluşturuyordu. Söylentiler artık gerçeklikle buluştu: OnePlus 6T McLaren Edition hakkında kesin bilgiye sahibiz.

Basın kuruluşlarına yollanan bildirilere göre OnePlus 6T McLaren Edition, 11 Aralık 2018'de resmen tanıtılacak.

Bildirilerdeki, "davetiye içerikli" kutular olabildiğince ilginç. Kutu; turuncu ve siyah renklerden oluşurken, bir kordonu arındırıyor. Eğer çarpıcı kutuyu dikkatlice incelersek, OnePlus 6T McLaren Edition'ın turuncu-siyah melezi olarak biçimlenmesi ve radikal bir tasarıma sahip olması sürpriz olmaz.

İddialara bakılırsa; OnePlus 6T McLaren Edition; 10 GB RAM ve 256 GB dahili saklama alanı gibi yeteneklerle donatılacak. Qualcomm Snapdragon 845 temelli bolca çekirdek de cabası. Standart OnePlus 6T; 8 GB RAM ve 256 GB RAM dahili saklama özelliklerine sahipti.

OnePlus 6T McLaren Edition, Xiaomi Mi Mix 3 ile birlikte dünyanın en geniş RAM kapasitesine sahip. Bu bizi şaşırtmıyor: Standart OnePlus bile rakiplerine göre üstün RAM kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Formula testlerinde fırtınalar estiren McLaren'in desteği ile aradaki farkın açıldığını düşünüyoruz.

Standart OnePlus 6T'nin yurt dışı satış fiyatı 630 dolar civarında. Ancak teknoloji tutkunlarının inkar edemeyeceği bir gerçek mevcut: Prestij, daima yüksek fiyat getirir. Çinli üretici, Avrupa'nın en iyi otomobil markalarından birini yanına almış durumda. Kısacası OnePlus 6T McLaren Edition'un dünyanın en pahalı akıllı telefonlarından biri olması şaşırtıcı olmayacak. Neyse ki 11 Aralık 2018'de tüm detayları öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları