Onlar bile "bu kadarı da fazla" dedi!

Piyasadaki cep telefonu modellerinin akıl almaz sayılara ulaşması sonunda onları bile isyan ettirtti

"Bu kadarı da fazla" dediler!

Ardı ardına piyasaya sürülen modellerle bir anda akıl almaz bir sayıya ulaşan cep telefonları sayesinde hangi telefonu alacağımızı, hangi telefonun tam olarak ne işe yaradığını ve aldığımızda bizi ne kadar mutlu edeceğini bilemez olduk.

Bu durum belli ki büyük cep telefonu üreten şirketlerin de gözünden kaçmamış. CES fuarı esnasında konuşan Motorola CEO'su Sanjay Jha, firmalarının 2012 yılında çok daha az sayıda cep telefonu üreteceğine, aksi taktirde tüketicilerin hangi cep telefonunu alacağına hiçbir zaman karar veremeyeceğine değindi.

HTC de bu konu hakkında aynı fikirde olduğunu başkan yardımcısı Drew Bamford'un "Amacımız daha az sayıda telefon üretmek." sözleriyle dile getirdi. Son olarak Samsung'un ürün pazarlama müdürü Ryan Bidan az sayıda cep telefonu üreteceklerine değindi...

Fakat Bidan sözlerine şunları da ekledi; "Samsung gibi firmalar yıl içerisinde bir çok telefon üretiyorlar. Bunun en büyük sebebiyse hızlı gelişen teknoloji... Sizi temin ederim ki eğer tüketicilere teknolojinin geldiği noktadaki ürünleri temin etmezsek, bu sefer de 'Bu firma daha bu teknolojiyi kullanmıyor.' diyeceklerdir." Bidan ayrıca bu kadar çok telefon üretimindeki en büyük amacın, her telefonun, her kullanıcıya ayak uyduramamasından kaynaklandığına da değindi.

Okuyucu Yorumları