Onları özlemiştik: Kapaklı telefonlar dönüyor

Motorola'nın bir döneme damga vuran kapaklı telefonları, geri dönmeye hazırlanıyor!

Efsane telefonlar dönüyor!

Bir dönem çevrenizde pek çok kişi -hatta belki de siz de- ünlü Motorola Razr modelleri gibi kapaklı telefon kullanıyordu, değil mi? Elbette o telefonların popülaritesinin dönemin teknolojisiyle de ilgisi var, fakat dokunmatik ekranlı telefonların ilk çıktığı dönemde de pek çok kişi bu ısrarını sürdürmeye gayret etmiş, uzun zaman sonra; belki de artık kapaklı telefon bulamadığı için; döneme yenik düşmüştü. Fakat o günler geri geliyor, zira kapaklı telefonlar geri dönüyor.

Motorola'nın YouTube'da yeni yayınlanan teaser'ıyla yeniden gündeme gelen kapaklı telefonlar, çok yakında bir kez daha hayatımızda olacak gibi. Motorola'nın Lenovo tarafından satın alınmasıyla bu fikir kuşkusuz Lenovo'dan geliyor. Yayınlanan videoda "06.09.16" tarihi yer alıyor. Buna göre Motorola'nın 9 Haziran'da yeni kapaklı cihazlarını açıklamasını bekleyebiliriz. Zira Lenovo'nun aynı tarihte Tech World etkinliği olacak.

Bu arada yeni kapaklı telefonların sahip olacağı teknolojiyle elbette eski hallerinden çok uzakta olacağının da altını çizmek gerekiyor. Yeni gelecek kapaklı telefonlar, 2000'li yılların hissini yeni teknolojiyle bizlere yansıtacak.

Okuyucu Yorumları