Online RPG rekoru kırdı!

Türk kültüründen motifler taşıyan ücretsiz online RPG'den bir rekor: Yüzde 2000 büyüme!

Online RPG rekoru kırdı!

GamersFirst'ün Türkçe hazırlanan, free2Play ve MMORPG türü oyunlarından Runes of Magic TR, oyuncuların olağanüstü ilgisini toplayarak günde yüzde 2000 büyüme gerçekleştirdi!

Günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst'ün yayınladığı en önemli MMORPG oyunlardan biri olan Runes Of Magic TR, yalnızca iki gün içinde bir milyondan fazla kişinin siteye girmesiyle yeni bir online trafik rekoruna imza atmış bulunuyor. Bu kadar olağanüstü ilgi üzerine çökme aşamasına gelen site geçtiğimiz hafta sonu GamersFirst teknik ekibi tarafından yoğun talebe cevap verecek şekilde yeniden geliştirildi.

Bu olağanüstü ilgi üzerine RoM TR, halihazırda mevcut olan Anadolu sunucusuna destek olmak üzere yeni Rumeli sunucusunu da hizmete almış bulunuyor. Online trafikte yaşanan bu ani artışın arkasındaki neden ise GamersFirst'ün oyunu yerelleştirmesi oluyor.

Türkiye'de yaygınlaşıyor

Türkiye'de yaygınlaşıyor
Runes of Magic'e Türkçe destek sunuluyor

GamersFirst Türkiye Ülke Müdürü Gülümser Baran Şen bu son durumla ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: "Online oyunların Türkiye pazarına girdiği günden bu yana böylesine olağanüstü bir online aktivite görülmemişti. RoM TR topluluğu son üç gün içinde yaklaşık olarak yüzde 2000 büyüme gerçekleştirerek daha önce eşi görülmemiş bir gelişme gerçekleştirdi. Batı pazarlarında da son derece büyük bir başarı olarak gösterilen bu durum, GamersFirst olarak Türkiye'ye ne kadar büyük bir önem verdiğimizin en açık göstergesidir."

Runes of Magic Türkiye Operasyon Müdürü Deniz Gezgin ise "RoM TR'nin başarısının, oyunun tamamen yerelleştirilerek Türkçe hazırlanmış olmasının yanı sıra, müşteri destek hizmetinin de yine Türkçe olarak veriliyor olmasında yattığını" söyledi.

Runes of Magic oyunu, GamersFirst portalında bulunan www.gamersfirst.com/runesofmagic adresinden ücretsiz indirilip oynanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir