Opera 9,6 Beta hazır. İndirin, deneyin

Alpha ve Bata sürümlerin havada uçuştuğu web tarayıcı dünyasına yeni bir ön sürüm daha geldi.

Bir Beta da Opera'dan

İnceleme: Internet Explorer 8 Beta 2

İnceleme: Google Chrome Beta

Internet Explorer 8'in ikinci beta'sı, Google'ın Chrome Beta'sı, Firefox 3.1'in ikinci alpha'sı... Bugünlerde kimse final sürümlerden konuşmuyor; herkes gözünü ön sürümlere dikmiş durumda. Ve şimdi de yeni bir beta sürüm daha sahnedeki yerini aldı. Oper 9.6'nın Beta'sı indirilmeye hazır.

Haber manşetlerine en son 2008'in ilk aylarında, Acid 3 testini Windows altında geçen tek tarayıcı olarak girebilen Opera, yeni sürümde önemli yenilikler sunacak. Tarayıcılar arasında senkronizasyon özelliği olarak tanımlanan Link it, geliştirilmiş RSS okuyucu ve hızda yapılan iyileştirmeler, Opera 9.6 Beta'nın göze çarpan önemli detayları. E-posta yazılımı ise artık önemli ve önemsiz postaları daha iyi ayırt edebilecek ve Düşük Bant Genişliği adı altında, yavaş bağlantılar için önemli bir avantaj sağlayacak.

CHIP Online yorumu:
Opera'nın Firefox, Internet Explorer ve hatta Chrome'un savaşına sahne olan tarayıcı dünyasında sağlam bir yer edinmek için farklı özellikler sunması gerektiği açıkça ortada. Opera'nın geliştiricileri her ne kadar Chrome'un pazara girmesini olumlu karşıladıklarını söyleseler de, işlerinin biraz daha zorlaştığını görmek hiç de zor değil.

Download: Opera 9.6 BETA (Windows, Linux, Mac OS)

Okuyucu Yorumları