Opera'dan bir bomba daha!

Opera Mini ve Opera Mobile ile altın çağını yaşayan tarayıcı devi, bakın şimdi neyin peşinde...

Opera'dan bir bomba daha!

100 milyonu aşkın kullanıcısıyla diğer mobil tarayıcıların imrenerek baktığı Opera yeni uygulama dükkanıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu uygulama dükkanının en önemli özelliği ise her platformda çalışabiliyor olması. Opera Mobile ve Opera Mini tarayıcılarından erişilebilecek olan uygulama dükkanı, tarayıcılarda bir ikon sayesinde hızlı bir şekilde kullanıcıların hizmetinde olacak.

Tarayıcıda çıkan "Speed Dial" isimli bağıntı sayesinde erişime açık olacak olan dükkan,tarayıcıların eski sürümlerinde otomatik güncelleme sayesinde de ortaya çıkacak. Uygulama dükkanı, telefonunuzu mobil işletim sisteminizi tanıyarak size özel uygulamaları gösterecek.

Android, BlackBerry, Palm, Symbian ve Windows Mobile için çalışacak olan uygulama dükkanı, iOS kullanan cihazları da desteklemek için çalışıyor. Bildiğiniz gibi Apple üçüncü parti uygulama satan yerlere izin vermiyor, bu yüzden de Opera çözümü kullanıcıları App Store'a yönlendirmeden önce uygulamaları kendi dükkanında seçenekler halinde dökmekte bulmuş. Buradan uygulama seçen kullanıcılar da daha sonra App Store'a yönlendiriliyor.

Okuyucu Yorumları