Opera Mini, Windows Phone'a da geliyor!

Windows Phone'lu Nokia kullanıcıları, uzun zamandır heyecanla bekledikleri haberi sonunda aldılar!

Nokia kullananlara müjde!

Bugüne kadar Nokia 30+ serisi, 40 serisi ve Asha cihazların hepsi, internet tarayıcı olarak Nokia Xpress kullanıyorlardı. Ancak artık bu tarayıcı Nokia bünyesinden sonsuza kadar söküldü ve yerinin Opera Mini tarafından doldurulacağı çoktan açıklandı.

Şimdiyse, Opera Mini'nin Windows Phone ekosistemine de giriş yapacağı resmi olarak duyuruldu. Aslında bir süredir beklenen bir gelişmeydi bu ama herkes, resmi açıklamayı bekliyordu.

Opera Mini, tabii ki, "akılsız" Nokia'larda olduğu gibi varsayılan tarayıcı olmayacak ama Windows Phone dünyasına adım atıyor olması bile yeterince güzel bir gelişme.

Uzun zamandır dedikodu halinde yol alan iş birliği, Opera'nın bugün yaptığı açıklama ile resmiyet kazandı. Opera ekibi tarafından yapılan açıklama, kamuoyunda şu şekilde cereyan etti; "Biliyoruz, bu noktaya kadar gelmemiz fazla zaman aldı ama an itibariyle test sürümümüz hazır. Lütfen indirin, deneyim edin ve bizlere geri bildirimde bulunun. Son kullanıcılardan gelecek her türlü eleştiriye açığız ve Windows Phone telefonlar için en iyisini yapmak için bundan daha iyi bir yol göremiyoruz."

Tarayıcının beta testi için açılan program, çok kısa bir sürede limitini doldurdu ve şu anda yeni katılımcı kabul edilmiyor. Yine de tarayıcı hakkında daha fazla bilgi almak ya da final sürüm yayınlandığında herkesten önce haberdar olmak istiyorsanız, buradaki sayfaya göz atıp kayıt yapmanız yeterli...

Okuyucu Yorumları