Opera VPN Kapanıyor, İşte Alternatifler!

Telefonda Opera VPN kullananları üzecek kapanma haberi, Opera'dan geldi! Peki Opera VPN için ücretli ve ücretsiz alternatifler, hangileri?

Opera VPN kapanıyor

Telefonunda Opera VPN uygulamasını kullananları üzecek bir haber var. Ücretsiz uygulamanın bu ayın sonunda kalıcı olarak kapatılacağı duyuruldu.

Opera VPN'in ücretli sürümü olan Opera Gold'u kullananlar, isterlerse bir senelik ücretsiz SurfEasy Ultra VPN hizmetine geçiş yapabilecekler. Opera VPN, SurfEasy'nin ağı üzerinde çalıştığı için bu hamle şaşırtıcı değil. Opera, Surfeasy Ultra'nın 28 bölge sunduğunu, 5 cihaza kadar aynı anda kullanımı desteklediğini ve "katı günlük kaydetmeme kurallarına" sahip olduğunu söylüyor.

Peki, Ücretsiz Opera VPN Kullanıcıları İçin Neler Var?

Opera VPN'i ücretsiz kullananlar ise SurfEasy Total VPN'e yüzde 80 indirimle geçiş yapabiliyorlar. Bu indirim için Opera VPN'in iOS ve Android uygulamasını kullanmak yeterli oluyor.

Alternatif Ücretli ve Ücretsiz VPN'ler

Ücretsiz VPN'ler haliyle sizden ücret talep etmiyor ancak bazı gizli masrafları olabilir. Bu hizmetlerin bir şekilde para kazanması gerekiyor ve bu, bazen reklam gösterimi, bazen ise sizden toplanan veriler anlamına gelebilir.

Ücretli bir VPN arıyorsanız, size performans seviyesi yüksek Express VPN'i ve yine yüksek performanslı, zengin yapılandırma işlevleri sunan IPVanish'i önerebiliriz.

Ücretsiz bir VPN arıyorsanız, aylık 500MB kotayla gelen TunnelBear'a ve aylık 10GB kotaya sahip Windscribe'a göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları