Oppo RX17 Neo ve RX17 Pro Tanıtıldı!

Çinli üretici Oppo, Oppo R17 Pro'nun Avrupa sürümü RX17'yi ve RX17 Neo'yu tanıttı!

Oppo RX17 Neo tanıtıldı!

Oppo'nun R15, R15 Pro ve dışarı çıkan kameralı Find X'i tanıtmasının üzerinden sadece birkaç ay geçti ancak firma, bir amiral gemisi daha tanıttı.

Oppo RX17 Neo ve RX17 Pro, Çinli firmanın sıradaki R serisi orta-üst seviye telefonlarının yeni üyeleri. Yeni telefonlar, rakip telefonlarda neredeyse iki kat fiyatla sunulan özellikleri sunuyor. Yeni cihazların en çok öne çıkan özelliği ise kameraları. Sony'nin sensörlerini kullanan cihaz, fotoğraflarınızı yapay zeka ile geliştiriyor.

RX17 Neo çift sensörle gelirken RX17 Pro'da üçüncü bir "Time-of-Flight" (TOF) sensörü bulunuyor. Bu sensör, "Ultra Night Mode" adlı gece modunda uzaklıkölçer olarak çalışıyor ve üç boyutlu görüntüler yakalamaya yardımcı oluyor. Ultra Night Mode, kameraları aynı anda kullanarak temiz ve keskin gece fotoğrafları çekmenize olanak tanıyor.

Daha önceki Oppo modellerinde de bulunan SuperVOOC Fast Charge, RX17 Pro ile ilk kez R serisine geliyor. Bu teknoloji, yüzde 40'lık şarjı 10 dakikada elde etmenizi sağlıyor. Yeni telefonların ikisi de 6,4 inç 2.340x1.080 piksel AMOLED ekranla ve Gorilla Glass 6 ile geliyor. Parmak izi sensörü ekranın içinde bulunan telefon, damla şekilli bir çentiğe sahip.

Oppo RX17 Neo ve RX17 Pro Tanıtıldı!

Avustralya'da 12 Kasım'da satışa sunulacak olan yeni Oppo'ların dünya çapındaki dağıtımının ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları