Oppo Reno Patenti, Üç Kamerayı Gösterdi

Bu ay tanıtılacak olan Oppo Reno'nun arkasındaki kamera dizilimi, böyle olabilir!

Oppo Reno'ya üç kamera

Oppo Reno, bu ay tanıtılacak ve şimdi, telefondan yeni sızıntılar karşımızda duruyor. Sızıntı, LetsGoDigital'in keşfettiği bir patent ve telefonun kamerası hakkında bilgi veriyor.

Oppo Reno Patenti, Üç Kamerayı Gösterdi

Patentte bir Oppo cihazının arka kamera dizilimi görünüyor. Çizimde dört adet yuva görünüyor, bunlardan biri muhtemelen flaşa ait. Böylece kameralar için üç yuva kalıyor. Üç kameralı telefonlar genellikle güçlü bir ana kamera, bir geniş açılı kamera ve bir telefoto veya diğer derinlik algılama özelliklerine sahip bir kamerayla geliyor. Oppo'nun patentindeki kameraların görevini bilmiyoruz, ancak diğer telefonlarda gördüklerimizle benzer olması muhtemel.

Oppo Reno Patenti, Üç Kamerayı Gösterdi

Daha önceki bir Oppo Reno çiziminde iki arka kamera görmüştük. Bu patentte dört kamera yer alması, sızıntıların çeliştiği anlamını taşımayabilir. LetsGoDigital dahil olmak üzere bazı kaynaklara göre Oppo, bir değil beş Reno modeli piyasaya sürecek. Bunların 'Lite', 'Zoom', 'Youth', 'Plus' ve 'Pro' modelleri olacağı söyleniyor. Bu modeller arasında güç ve özel yetenekler farklılık oluşturacak.

Bu telefonlar hakkında çok fazla şey bilmediğimiz gibi, Oppo'nun bu telefonlara ek olarak tanıtacağı 5G'li telefon hakkında da pek bilgimiz yok. Oppo Reno için 24 Nisan'da yapılacak Avrupa etkinliği, telefon hakkındaki sessizliğin bozulmasını sağlayacak.

Okuyucu Yorumları