Optimus G Pro'dan satış rekoru!

40 gün içinde yaptığı satış miktarıyla LG Optimus G Pro, akıllı telefon pazarında yankı uyandırdı!

Optimus G Pro'dan rekor satış

LG, Optimus G Pro'nun Kore'de satışının başladığı günden bu yana, 40 gün içinde 500 bin cihaz satıldığını açıkladı. 1 Nisan itibariyle yapılan satış rakamı raporunda, Optimus G Pro'nun daha önce yapılan benzer ürün tanıtımlarına oranla iki kat daha yüksek bir satış grafiğine sahip olduğu belirtiliyor. 21 Şubat'ta tanıtılan Optimus G Pro, 3 farklı operatör ile birlikte günde ortalama 10 bin adet ürün satışına ulaştı.

Optimus G Pro Full HD IPS görüntüsü, sezgisel UX özelliği, benzersiz tasarımı ve başarılı LTE teknolojisi sayesinde kullanıcılar tarafından ilgi görüyor. Diğer yandan, Optimus G Pro 5.5 inç ekranı ve Full HD IPS görüntü özelliği ile normal bir HD görüntüden 2 kat daha kaliteli görüntü sunuyor. 5.5 inç ekranı ile büyük bir tasarım olmasına rağmen, LG bu ürünün tek elle kullanılması için ergonomik olmasına özellikle önem veriyor. Diğer yandan, çok boyutlu UX özelliği ise tüketicinin telefon kullanımından keyif almasını sağlıyor.

LG, bu ay içinde güncellenmiş Value Pack'i ile Optimus G Pro satışlarının daha artmasını bekliyor. Yeni modellerde, var olan "Akıllı Ekran" teknolojisine "Akıllı Video"yu da ekleyecek olan LG ayrıca, gözle tanıma teknolojisine daha gelişmiş özellikler ilave ederek ürünün en iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak. "Çift yönlü Kamera" fonksiyonu ise 'picture-in-picture' fotoğrafları yakalamak adına ön ve arka kameraları aynı anda kullanabilme özeliği taşıyor.

Okuyucu Yorumları