OS X Mavericks kullanıcıları kabusu yaşıyor!

Apple'ın bedava dağıttığı yeni OS X Mavericks sürümünü kuranlar, bu garip sorunla karşı karşıya!

Yeni OS X'te bir garip sorun!

Apple'ın bedava olarak yayınladığı yeni OS X Mavericks işletim sistemi şüphesiz ki büyük ilgi topladı. Ancak gelen haberler, bazı kullanıcıların büyük bir kabus yaşadığını ortaya koyuyor. OS X Mavericks'in e-posta yazılımı "Mail"i kullananlar, bekledikleri e-postaları alamadıkları gibi, bizzat işletim sisteminin yaratmış olduğu "sonsuz" sayıdaki spam döngülerinin içinde kayboluyorlar.

Fast Mail forumlarında dile getirilen şikayetlere göre, FastMail servisinden e-posta hesabı alıp bunu Mail ile kullanmaya kalkan kullanıcılar, bekledikleri e-postaları alamadıkları gibi, spam klasöründe milyonlarca spam posta ile karşılaştılar. Bunun sebebi ise, Mail yazılımının gelen postaları spam olarak görüp spam klasörüne atması ve ardından spam klasörü içinde bu postaları tekrar tekrar kendine göndermeye çalışması. Hatta işin kötüsü, Mail yazılımı, spam postalar silindikten sonra bile aynı postaları tekrar tekrar göndermeye çalışıyor. Böylece her gün onlarca spam posta alan birisi on günün sonunda binlerce yeni spam postanın sürekli yeniden yeniden kendi e-posta yazılımı tarafından gönderilmeye çalışmasına şahit oluyor. Bu da kısa süre içinde milyonlarca yeni spam oluşmasına neden oluyor.

Gmail kullanıcıları da spam problemi değil ama performans problemleri yaşadıklarını belirterek OS X Mavericks'in Mail yazılımından memnun kalmadıklarının altını çiziyorlar.

Okuyucu Yorumları