Overwatch 2 Ekim ayında geliyor, ancak ganimet kutularını unutun

Blizzard, ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen Overwatch 2’de önemli bir özelliğin olmayacağını duyurdu: Ganimet kutularına veda ediyoruz!

Overwatch 2'de bu özellik olmayacak

Overwatch 2 için geri sayım sürüyor. 4 Ekim 2022 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen Overwatch 2'den gelen yeni haberler ise hem heyecan verici hem de bir kesim oyun severleri üzebilir.

Blizzard, düzenlenen bir etkinlikte Overwatch 2 hakkında merak edilenleri yanıtladı. İlk sezonda 3 yeni kahraman, 6 harita ve 30’dan fazla ekstra görünüm ve yeni 1 oyun modunun yer alacağı Overwatch 2, ekim ayında piyasaya sürüldükten sonra 6 Aralık tarihinde 2’inci sezonuna adım atacak. 2023 yılında ise oyuna bir düzine yeni eklenti yapılacak.

Her 9 haftada bir ücretsiz güncellemenin geleceği Overwatch 2’de bir kesim oyun severi üzecek olan bir detay da var. Blizzard, Overwatch 2’de ganimet kutularının (loot box) yer almayacağını doğruladı. Pek çok oyunda yer alan ganimet kutuları yerine “battle pass” sistemine geçiş yapacak olan Overwatch 2 böylece oyuncuların ellerini ceplerine atmasını şart koşacak gibi görünüyor. Ancak ana oyun yine ücretsiz olacak.

Overwatch 2’nin beta süreci 28 Haziran tarihinde başlayacak.