Overwatch yeni bir oyun moduna kavuşuyor

PC'de aktifleşen Competitive modu yakında PlayStation 4 ve Xbox One'a da gelecek.

Rekabetçi modu geliyor

Competitive Play modu yeteneklerini gerçek anlamda sınamak isteyenler için tasarlandı ve Quick Play veya Weekly Brawl! modlarından daha ciddi bir deneyim sunuyor. Competitive Play modu herkesin oyunun mekaniklerini, haritalarını ve kahramanlarını iyice anlaması için 25. levele kadar kilitli kalacak.

Oyuncular rekabetçi kariyerine başlamadan önce ilk yetenek derecelerini almak için 10 yerleştirme maçı oynayacaklar. bu derece 1 ile 100 arasında olacak ve sayının yüksekliği daha üst yetenek seviyesini temsil edecek. Yetenek dereceleri her maçtan önce görülebilecek. Yarıştıkça kendi performansınız ya da maçtaki diğer oyuncuların performansları gibi faktörlere bağlı olarak galibiyetlerinizde veya mağlubiyetlerinizde dereceniz artacak veya azalacak.

Competitive Play her biri iki buçuk ay sürecek dört sezondan oluşacak. Bu süre içerisinde oyuncular yetenek derecelerini arttırabilecekler ve sezonun sonunda tüm istatistikler sıfırlanacak. İki haftalık bir aranın ardından yeni sezon başlayacak ve yine yerleştirme maçları yapılacak. Bu sezonların isimleri ve takvimleri kuzey yarım küredeki mevsimleri takip edecek - ilk sezon olan Yaz 2016 sezonu başladı.

Oyuncular zafer duygusuna ek olarak yalnızca Competitive Play yoluyla elde edebilecekleri ödüller kazanacaklar. Sezon sonunda 10 yerleştirme maçını tamamlamış olan oyuncular özel sprey ve oyuncu ikonu kazanacak ve her sezonda yeni tasarımlar sunulacak. Ayrıca silah dolabınız da daha güzel hale gelecek. Maç kazandıkça Competitive Puanı kazanacaksınız. Performansınıza bağlı olarak sezon sonunda da belli miktar puan kazanacaksınız. Bu puanlarla kahramanlarınız için kozmetik altın silahlar alabileceksiniz. Sezonlar sırasında aktifleştireceğimiz liderlik tablosu sistemi platformunuzdaki ilk 500 oyuncuyu gösterecek.

Dahası için: https://playoverwatch.com/en-gb/blog/20167051

Okuyucu Yorumları