Oyun Başlasın Türkiye Etkinliği Canlı Yayınlanacak

Oyun severler etkinliği DLive.tv üzerinden canlı izleyebilecekler.

DLive canlı yayınlayacak!

İnternet üzerinden canlı yayın ve video platformu olarak faaliyet gösteren Silikon Vadisi merkezli DLive, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez 26 Ekim Cumartesi günü 11.00-20.00 saatleri arasında Ankara Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek 'Oyun Başlasın Türkiye' etkinliğinin canlı yayın sponsoru oldu. DLive, oyun severlere canlı yayın yaparak tüm etkinliği izleme imkanı sunacak.

İlk duyurusunu DLive.tv üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yaptığı etkinlik kapsamında, alana gelen e-spor tutkunları çeşitli panel ve oyun turnuvalarına katılarak sürpriz hediyeler kazanacak. Ayrıca DLive yayıncılarından Hazreti Yasuo ile Ataberk Doğan'ın da alanda "yayıncılık ve e-spor" üzerine yapacakları konuşmayı dinleyip, fenomenlerle tanışma ve sohbet etme fırsatı bulacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da etkinliğe katılarak, oyun severler ile bir arada olacak.

Birbirinden farklı oyun ve hologram gösterilerinin de yer alacağı 'Oyun Başlasın Türkiye' etkinliğine katılamayan oyun sever tutkunlar ise DLive.tv üzerinden etkinliği kesintisiz izleyerek takip edebilecekler. Etkinliği DLive'dan canlı izleyenler puan yani "Lemon" kazanabilecek, aynı zamanda görüş ve yorumlarını da DLive üzerinden anında diğer izleyicilerle paylaşabilecekler.

Etkinlik yayını https://dlive.tv/OyunBaslasin adresinden yapılacak.

Okuyucu Yorumları