Oyun dünyasında en çok can sıkan 3 şey!

Oyunlar zaman geçirmek için harika olabilir, ama oyun dünyasındaki bu 3 şeye tahammül etmek zor!

Oyuncuları kızdıran 3 şey!

Video oyunları boş zamanımızı geçirmek ve eğlenmek için şüphesiz harika şeyler. İster bulmaca çözmek olsun, ister düşmanlarınızı kafasından vurmak, herkese göre bir oyun var. Ancak oyunlarda ve oyun dünyasında sizi sinirlendirecek de birçok şey var.

Bu sorunlardan bazılarını savuşturmanız mümkün ancak gerçek, oyun dünyasının kusursuzluktan oldukça uzak olduğu. İşte oyun endüstrisinde sinirinizi en çok bozabilecek 3 gerçek.

Çıkış tarihi ertelenen oyunlar

Bir oyunla ilgili yaşanabilecek en sinir bozucu durumlardan bir tanesi, oyunun yayınlanma tarihinin ileriye atılması. Sadece birkaç hafta veya 1 aylık bir gecikmeyi kabul edebilirsiniz, ancak çıkışı aylarca ertelenen oyunlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Özellikle de oyunun çıkışına yakın zamanda yapılan ertelemeleri sevmediğimizi söylemeliyiz.

Yapılan az sayıda yenilik...

Yapılan az sayıda yenilik...

Az sayıda yenilik

Birçoğumuz, oyun endüstrisinin birbirinin devamı olan oyunlardan oluşmasını kabul ediyoruz. Bir oyun popüler olduğunda oyunun geliştiricileri ve yayımcıları, oyunun farklı sürümlerini ortaya çıkararak en fazla para kazanmaya çalışıyorlar. Bu genellikle oyuncular tarafından kabul edilebilir bir durum olabilir, ancak oyunlar arasında hiçbir yenilik yapılmamış olması, sizi gerçekten hayal kırıklığına uğratabiliyor ve kızdırabiliyor.

Bir oyunun abartılması

Bu konuda geliştiriciler ve yayımcılar kısmen suçlular, zira sorumluluğun çoğu oyunculara ait. Oyunun tanıtılarak heyecan yaratılması doğal bir durum, ancak heyecanın asıl abartanlar oyuncular ve oyuncuların ortaya çıkacak oyunun dünyanın en iyi oyunu olacağına inanmaları.

Okuyucu Yorumları