Oyun filmlerine bir facia daha mı ekleniyor?

Yeni sinema faciası: Steven Seagal filmlerinin yönetmeni yönetiyor, Karete Kid'den figüran oynuyor.

Hayır, bu gerçek olamaz!

1995 yapımı orijinal Mortal Kombat filminde Scorpion'u oynayan Chris Casamassa, Ekim ayında çekimleri başlayacak olan yeni Mortal Kombat filminde yine Scorpion'u oynayacağını açıkladı.

Chris Casamassa ilginç bir karakter. Red Dragon Karate salonlarını yönetiyor. 44 yaşında, sekizinci Dan kara kuşak karateci, bir aktör ve eğitmen. Casamassa daha önce 1984 yapımı Karate Kid filminde akra planda bir figüranmış. Daha sonra Mortal Kombat'ta Scorpion rolüyle parlamış ve Mortal Kombat: Annihilation'da eğlenmeyi sürdürmüş. Batman & Robin filminde de Geroge Clooney'in dublörlüğünü yapmış. Biz izleyiciler film için hiç heyecanlı olmasak da bu aktör çocuklar gibi şen.

Klasik dövüş oyunu Mortal Kombat filmleri kaliteli yapımlar değil. Ancak eğlenceli denilebilir ve yeni Mortal Kombat filminden de ancak eğlenceli bir B film beklenebilir. Yönetmen ve oyuncular tabii ki öve öve bitiremiyor. Her alanda A++ olmalı diyorlar. Into the Sun filminin yönetmeni Mink bu filmin bir devam filmi değil, yeni bir yorum olacağını belirtiyor. Baştan sonra Mortal Kombat serisini ele alacakmış.

Görseller, tasarım, hikaye, oyunculuk, özel efektler gibi her alanda birinci sınıf olacağını belirtiyor. Biz ise IMDB'den 4 puan alan Steven Seagal filmleri yapımcısından yine ancak 10 üzerinden 4 bilemedin 5 alacak bir film bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları