Oyun geliştiricilerine yatırım imkanı!

Gamebootcamp İstanbul, kendi oyununu geliştirmek ve yayınlamak isteyenlere yatırım olanağı sunuyor!

StartersHub'dan önemli adım!

Gamebootcamp İstanbul, Yatırım İçin Oyun Geliştiricilerini Çağırıyor!

StartersHub bünyesinde hayata geçen Gamebootcamp İstanbul, kendi oyununu geliştirmek ve yayınlamak isteyen tüm oyun geliştiricilerine yatırım olanakları sunuyor.

Oyun geliştiricilerine gerekli yatırım, danışmanlık ve tüm teknik olanakları sunacak olan Gamebootcamp İstanbul, oyun fikirlerini hayata geçirip büyütmek isteyen herkesi, 12 Ağustos akşamı StartersHub ofisinde gerçekleşecek tanıtım ve tanışma toplantısına davet ediyor.

Geçtiğimiz aylarda açılan girişimcileri destekleme platformu StartersHub bünyesinde dikey hızlandırma programı olarak hayata geçen Gamebootcamp İstanbul, Türkiye oyun dünyasının önde gelen isimlerini genç oyun girişimcileri ile bir araya getirecek. 12 Ağustos akşamı saat 18.00'de StartersHub'ın Levent'teki ofisinde gerçekleşecek tanıtım ve tanışma organizasyonuna katılmak isteyen girişimcilerin 11 Ağustos tarihine kadar https://www.eventbrite.com/e/gamebootcamp-istanbul-tantm-gunu-tickets-17846442189 linki üzerinden kayıtlarını yapmaları gerekiyor.

Kendi oyununu geliştirmek isteyen tüm oyun tutkunlarının katılabileceği etkinlikte, katılımcılar program detayları hakkında bilgi sahibi olma ve ayrıca sektör profesyonelleriyle tanışma fırsatını yakalayacak. Oyun dünyasına merak duyan, fikirlerine güvenen, kendi oyununu milyonların beğenisine sunmak isteyen tüm oyun geliştiricileri ve fikir sahipleri için hızlandırılma programı sunan Gamebootcamp İstanbul, girişimcilere 250 bin Dolar'a kadar yatırım, danışmanlık ile teknik olanak ve destek sağlayacak.

Dünyanın en büyük oyun firmalarından Netmarble Türkiye desteği ile programa kabul edilecek girişimciler, 250 bin Dolar'a kadar doğrudan finansal yatırım almanın yanı sıra bedava ofis alanları, altyapı destekleri, mentor ve danışman destekleri, eğitim ve atölye çalışmaları da alarak kendi projelerine odaklanabilecek. Seçilen oyun geliştiricileri Gamebootcamp İstanbul kapsamında Netmarble Games'in bilgi birikimi ile birlikte markanın küresel ve özel oyun yayıncılığı anlaşmalarından da faydalanabilecek.

Okuyucu Yorumları