Oyun-gezerlere ASUS'tan harici ekran kartı

Pazartesi Las Vegas'ta başlayacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) , Asus'un da bir süprizi var

Oynargezerler için..

Dizüstünde oyun oynamayı sevenler için Asus harici ekran kartını duyurdu. ASUS XG Station taşınabilir pc'lerin grafik ve ses kapasitelerini arttırmak üzere tasarlanmış. 16x-PCI-Express veriyoluna sahip, üzerindeki LCD ile Windows Vista'nın SideShow özelliğiyle uyumlu , bu da e-postaları okuma, MP3 dinleme veya resimleri izleme gibi bazı işleri, bilgisayarınızın ekranını açmadan yapabilmenizi sağlıyor. Asus XG Station, aynı zamanda ses kartı ve USB 2.0 Hub'ıyla birlikte geliyor.

Veri transferi ise Express kart slotu üzerinden gerçekleşiyor. Express Kart slotu sadece 250 Mbyte/s hızı ile, giriş seviyesi veya orta seviye ekran kartlarını destekleyebiliyor.

ASUS ürün hakkında daha detaylı bilgi vermezken, 15-21 Mart tarihleri arasında Hannover'de gerçekleşecek olan CeBIT 2007'de de Avrupa'ya tanıtacak ve ürünün seri üretim Mart 2007'de başlayacak.

CHIP Online Yorumu:
XG Station gibi bir çözüm hemen her dizüstü üreticisinin ve oyuncuların hayaliydi ama şimdilik sadece Asus bunu gerçekleştirebildi. Eğer ürünün fiyatı da cazip tutulabilirse, sürekli seyahat eden ve oyun sevenlerin bir numaralı gözdesi olabilir.

Okuyucu Yorumları