Oyun severlerin beklediği notebook Türkiye'de

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği notebook, sonunda Türkiye'de satışa sunuldu!

Beklenen notebook Türkiye'de!

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği Lenovo Y510p nihayet Türkiye'de. Hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayar'da satışa çıkan yüksek performanslı multimedia dizüstü bilgisayar, performansı ve gücüyle sizi etkilemeye aday.

15.6 inç geniş ekrana sahip cihaz, çift ekrana kartına sahip. Birbiriyle değiştirilebilen özel ultrabay ünite ise anında yükseltme yapabilmenize olanağı tanıdığı gibi, performansı üst seviyelere taşıyor. Bilgisayarından oyun oynayan, film ya da video seyretmeyi tercih eden kullanıcılara iyi bir görüntü deneyimi ve multimedia teknolojilerini aynı anda sunuyor. Özel grafikler, ses ve işlemci teknolojileri bu bilgisayarda eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor.

Yeni Windows 8 arayüzü için optimize edilmiş akıllı touchpad, yazma konforunu artıran hafif kavisli tuşlara sahip ve altan aydınlatmalı AccuType klavye, entegre 720p HD Web Kamerası ve dijital mikrofonlar, cihazı ayrıcalıklı kılan diğer özellikler. Daha fazla ses netliği ve bozulma olmaksızın maksimum ses çıkışı, entegre JBL tasarımlı stereo hoparlörler ürünü oyunseverlerin tercihi yapmaya aday.

10 kata kadar daha hızlı dosya aktarımını mümkün kılan SuperSpeed USB 3.0 sayesinde ise dizüstü bilgisayarınızla diğer aygıtlar arasında hızlıca veri aktarabilir ya da dilerseniz isteğe bağlı Bluetooth aracılığıyla verilerinizi kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları