Oyuncular için oyuncular tasarladı

Oyuncular için, oyuncular tarafından tasarlanan bu yeni bilgisayar, ilginizi çekebilir!

Oyuncuların dikkatine

Exper, Türkiye'de oyun için özel olarak tasarlanan bilgisayar serisi Xcellerator'ı yeniden tasarladı. Teknik özelliklerinden kasasına, 4 bin oyun severin istekleri doğrultusunda Exper mühendislerinin uzun çalışmaları sonucunda en baştan geliştirilen yeni Xcellerator, "Gerçek Oyun" sloganıyla satışa sunuldu.

Her bütçedeki oyunseverin ihtiyaçlarını karşılayacak 5 farklı modelle satışa sunulan yeni Xcellerator, özel tasarımlı sessiz kasası ve bileşenleriyle tutkunlarına farklı bir deneyim sunacak. Intel'in 3. Xcellerator'lar, fabrika çıkışı overclock (hız aşırtma) özelliğiyle oyunseverlere % 30'a varan ekstra performans sağlıyor. Farklı bir bilgisayar deneyimi sunmak için ayrıntıların düşünüldüğü Exper Xcellerator, hava sirkülasyonunu yapan kasasına ek olarak, güçlü soğutma fanı ve silver güç kaynağıyla da ihtiyaçları karşılıyor.

Nvidia GeForce GTX'in 1, 1.2 ve 1.5 GB'lık ekran kartına yer verilen ürünler HD film izlemeyi, 3B oyun oynamayı, film - müzik düzenlemeyi ve tasarım yapmayı daha keyifli kılıyor. Veri depolama açısından da cömert olan Exper Xcellerator serisi, 1 TB SATA depolama kapasitesine ek olarak SSD (Solid State Disk) sürücüsü sayesinde oyunların 4 kat daha hızlı yüklenmesini ve kayıt işlemlerinin 6 kat daha hızlı yapılmasını sağlıyor.

Exper Xcellerator'ı satın alanlar, Battlefield 3'e de sahip olacak. Türkiye genelinde 200'ü aşkın teknik servisin yanısıra 7 gün 24 saat çağrı merkezi desteği sunan Exper'in 3 yıl garantisine sahip olan yeni Xcellerator SX75, X73, X54, SX53 ve X52 Exper'in sitesinden, 800'ü aşkın Exper bayisi, Vatan Bilgisayar ya da Media Markt mağazalarında incelenebiliyor.

Okuyucu Yorumları