Oyunculara özel yepyeni 2 fare...

OCZ, Behemoth ve Eclipse isimli iki yeni fare modeliyle oyuncuların gönlünü çalmaya çalışıyor...

Oyunculara özel fareler!

Bilgisayarlarımız için olmazsa olmaz ekipmanlarımızın başında yer alan fareler, bugün için hemen hemen aynı özelliklere sahip olsalar da, kullanım amacı olarak birbirlerinden farklılık gösterebiliyorlar. Standart bir farenin dışında oyunseverlere özel olarak geliştirilen oyun fareleri de farelerin farklı amaçlar için tasarlanabileceğinin güzel bir örneği aslında.

OCZ Technology Group, geçtiğimiz günlerde iki yeni oyun faresiyle kullanıcılarının karşısına çıktı. Bütçesini düşünen oyunseverlere yönelik olarak tasarlanan, diğer bir deyişle fiyatı pek çok kullanıcı için gayet makul olan Behemoth ve Eclipse, gelişmiş özellikleri ve ergonomik yapısıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Yüksek performans ve ergonominin yeni oyun fareleriyle bir araya geldiğini ifade eden OCZ'nin Ürün Yönetimi Direktörü Ryan Edwards, Behemoth ve Eclipse'in tasarım uygulamalarıyla uğraşanlar ya da oyunlarla (özellikle Counter-Strike tarzı oyunlarla) fazlasıyla zaman geçirenler için oldukça kullanışlı olduğunu sözlerine ekledi.

Not: Galeri sayfalarımıza girerek OCZ'in yeni oyun fareleri Behemoth ve Eclipse'i daha yakından inceleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları