Oyuncuların Sevdiği Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core Ailesi

İşte oyuncuların en sevdiği kulaklıklara ev sahipliği yapan HyperX Cloud Stinger Core ailesi hakkında bilmeniz gerekenler.

Oyuncuların sevdiği kulaklık ailesi

Kulak üstü kulaklıklarda geniş bir yelpaze mevcut durumda. Bunlar arasında HyperX Cloud Stinger Core kulaklık ailesi ise; üstün ses kalitesi, hafif tasarımı ve dayanıklılık özellikleriyle oyuncular arasında oldukça popüler. Bugüne kadar çok sayıda kulaklık incelemesinde bulunduk. Bunlar arasında HyperX'in ana başlığı olan Cloud serisinden de pek çok modeli değerlendirdik. Cloud Stinger Core ailesi ise içeriğinde yer alan modellerle her kesimden kullanıcıya hitap edecek ürünleri bulundurmasıyla dikkat çekiyor.

Cloud Stinger Core ailesinde, 3 model mevcut. Cloud Stinger Core, Cloud Stinger Core + 7.1 ve Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 olarak listelenen modeller, sahip olduklarıyla farklı tercihlerde olan oyuncuların aradıkları özellikleri bir arada sunuyor.

İster PC, ister PlayStation, ister Xbox'ta oyun oynayın, Cloud Stinger Core ailesinde sizin için tasarlanmış bir modeli bulabiliyorsunuz. Şimdi bu 3 modele daha yakından bakalım ve özelliklerinden bahsedelim.

Oyuncuların Sevdiği Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core Ailesi

HyperX Cloud Stinger Core

Ailenin düz modeli olarak da nitelendirebileceğimiz Stinger Core, uygun maliyetli, hafif ve dayanıklı bir oyun kulaklığı arayanlara hitap ediyor. 40 mm'lik sürücülere sahip olan kulaklık, bu sürücüleri ile yüksek ve etkili baslarla 3 boyutlu ses kalitesi sunuyor. Kulak pedlerinin oldukça rahat olduğu Stinger Core'da, ses izolasyonu da gayet başarılı şekilde sağlanıyor ve böylece oyuna daha iyi konsantre olabiliyorsunuz. Gürültü engelleme özelliğine sahip mikrofonu da bulunduran Stinger Core, ses kesme performansıyla beklentilerin üzerine çıkmayı başarıyor. Boom mikrofon sesinizi karşıya son derece net şekilde iletebilirken, bu sadece oyunlarla sınırlı değil. Covid-19 sebebi ile online ortamlara taşınan toplantılar için de ideal bir ses iletim başarısı gösteriyor.

Ayarlanabilir çelik kulaklık köprüsü ile sağlam olan kulaklık, sert plastikten oluşan gövdesiyle de fazlasıyla kaliteli bir his sağlıyor. Kablosu üzerinde ses kontrol ve mikrofon için mute kontrollerini de bulunduran kulaklık, 1.7 metrelik uzatma kablosu ile beraber toplamda 3 metrelik mesafe sağlayabiliyor. PC, PlayStation ve Xbox'ın yanında Switch için de kullanabileceğiniz bir model olduğunun altını çizelim.

HyperX Cloud Stinger Core hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyuncuların Sevdiği Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core Ailesi

HyperX Cloud Stinger Core + 7.1

Ailede yer alan HyperX Cloud Stinger Core + 7.1 ise, Stinger Core konforundan 7.1 ses desteği ile yararlanmak isteyen oyuncular için hazırlanmış bir model. Yine 40 mm sürücüler ve tüm konforuyla benzer tasarım içeren Cloud Stinger Core + 7.1, sanal 7.1 ses desteği sağlıyor. Bu sayede çevresel stereo performansı elde edebiliyorsunuz.

HyperX Cloud Stinger Core + 7.1'in oyunlardaki çevresel ses performansı son derece tatmin edici. HyperX NGENUITY yazılımı üzerinden çevresel sesi açıp kapatabiliyorsunuz ve Escape From Tarkov gibi yön doğruluğunun hayati olduğu bir oyunda kulaklığın performansını oldukça beğendiğimizi söylememiz gerek. Bu anlamda özellikle rekabetçi online oyunlarda bu kulaklığın çevresel ses desteğinden fazlasıyla memnun kalacağınızın altını çizebiliriz.

HyperX Cloud Stinger Core + 7.1 hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyuncuların Sevdiği Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core Ailesi

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1, hem Stinger Core konforundan hem de 7.1 çevresel ses desteğinden kablosuz ortamda faydalanmak isteyen oyuncuların aradığı kulaklık oluyor. Kablosuz kulak üstü kulaklıklar bir süredir hayatımızda ve ne mutlu ki üst seviye ürünlerden giriş seviyesi ürünlere doğru evrimi hızlıca tamamladılar. Oyuncuların büyük çoğunluğu da kablolarla yeterince vakit geçirdiklerine artık ikna olmuş durumdalar. Eğer siz de bunlardan biriyseniz Stinger Core Wireless + 7.1 tam aradığınız kulaklık olacak.

Sağladığı ses performansıyla Stinger Core + 7.1 modeli kadar ikna edici olan Stinger Core Wireless + 7.1, 2.4 GHz bağlantı üzerinden kablosuz olarak kullanılabiliyor. Herhangi bir gecikme yaşamıyorsunuz ve menzili oldukça geniş. 12 metre mesafeye kadar çok net şekilde iletişim sağlayabiliyorunuz. Kablosuz olması nedeniyle elbette şarja ihtiyaç duyuyorsunuz, ancak oldukça uzun soluklu bir kullanım sağlıyor. Kulaklık tam şarjda 17 saatlik kullanım süresi vadediyor. Bu kulaklığı incelerken sürekli oyun oynayarak tam 15 saat süre geçirmeyi başardık ki bu da oldukça tatmin edici.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.