Oyunlar için masaüstüne bağlı kalmayın!

İstediğiniz her yerde üst düzey oyun keyfini yaşamak istiyorsanız, bu notebook'a göz atmalısınız!

Gigabyte'tan oyun notebook'u!

Piyasada en çok beklenen oyunlar bir gün içerisinde milyonlarca dolarlık satışlar yaparken, film yapımcıları oyunların isim haklarını almak için firmaların önünde sırada bekliyor. Stephen Spielberg, Peter Jackson ve James Cameron gibi sinema efsaneleri oyunlara yatırım yaparak eğlence sektörünün geleceğinde kendine yer edinmeye çalışıyor. Uzmanlar, oyunların sinemadan farklı olarak kişilere seçeneklere göre macera duygusu verdiği için bu kadar sevildiklerini söylüyor.

Oyuncular için en önemli konulardan biri üst düzey grafikler ve rahat oynanış.

Masaüstü bilgisayarların sunduğu bu avantajlar oyuncuların kablolara ve mekâna bağlı kalmasına neden oluyor. İstediğiniz her yerde üst düzey oyun keyfini yaşamak ister misiniz?

Türkiye'ye Art Sistem tarafından getirilen Gigabyte P27K oyuncu dizüstü bilgisayarıyla, mekân bağımsız olarak yüksek performansa ulaşabileceksiniz. Dilerseniz bir kafede, ya da arkadaşlarınızın evinde canınızın istediği her yer oyun alanınız olacak.Full HD 17,3 ekranla oyuncuları tatmin edecek çözünürlükte performansa sergileyen P27K, 4. Nesil Intel Core i7 işlemci ile en üst düzeyde güç sunuyor.

Maksimum grafiklere cihazın içerisinde bulunan 2GB bellekli Nvidia Geforce GTX765M/GDDR5 ekran kartıyla ulaşabileceksiniz.

Karanlık mekânlarda bile oyun keyfi!

Karanlık mekânlarda bile oyun keyfi!

Arka aydınlatmalı klavye sayesinde, karanlık mekânlarda bile oyun keyfine devam edebileceksiniz. Günümüzde oyunlar müthiş grafikleri nedeniyle sabit disk üzerinde daha fazla yer kaplıyor ve sabit disk performansını en son noktasına kadar zorluyor.

P27K performansı en yüksekte tutmak için 128GB SSD ve geniş yer ihtiyacını karşılamak için 1 TB 7200 Rpm HDD sabit disk ile beraber geliyor. Dileyen kullanıcılar ek bir mSATA SSD disk ile kullanım alanını 2 katına kadar arttırabiliyor.

İşletim sistemini SSD diske kurarak, akıcı ve yüksek performanslı bir oynanışa sahip olabilirsiniz. Kullanıcılar, oyunlarının yarım kalmasından hoşlanmaz P27K'da bulunan Li-ion 8 Cell 5200mAh 76.96Wh batarya, saatlerce kesintisiz oyun zevkini sürdürmenizi sağlıyor.

Bilgisayarda bulunan 3 adet USB 3.0 girişi sayesinde en hızlı şekilde dosyalarınızı cihaza atabileceksiniz.

P27K'da USB 3,0 girişi dışında bir adette USB 2,0 girişi bulunuyor. Dâhili SD kart okuyucusu dışında oyun keyfini daha büyük ekrana taşımak isteyen kullanıcılar için P27K'nın HDMI ile VGA çıkışları televizyon ve monitöre bağlantı kurmanızı sağlıyor.

Bluetooth V4.0 performans kaybı olmadan kulaklık, akıllı telefon gibi cihazları da bilgisayarınıza bağlayabileceksiniz

Okuyucu Yorumları