Oyunlara kendi level'larınızı katın!

Sıradan bir site gibi görünebilir; ama bu sitedeki oyunlara istediğiniz gibi bölüm ekleyebilirsiniz.

Kendi oyununu kendin yap!

Çok sevdiğiniz bir oyunu düşünün. Büyük bir keyifle sonuna kadar geldiniz ve o kaçınılmaz son ile karşılaştınız; oyun bitti. Bundan sonra bir süre arkanıza yaslanıp, yeni bir tanesine geçmeden önce bu oyunun güzel anlarını yeniden hayal edebilirsiniz. Veya artık bir sonraki bölümü kendiniz hazırlayabilirsiniz!

BonusLevel adlı bu sitede oyun yapımcıları, hazırladıkları özel bir ara birim sayesinde kendi oyununuzu hazırlamanıza veya oyuna kendiniz yeni bölümler eklemenize olanak veriyorlar. Oyunları hazırlamak çok da basit değil ama kesinlikle çok eğlenceli. Bu yüzden bir oyuncunun hazırladığı güzel fakat sadece üç bölümlük bir oyunu oynadıktan sonra dilerseniz dördüncü bölümü siz hazırlayıp oyuna ekleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey sitede ücretsiz bir hesap oluşturmak. Sitede yer alan oyunların ve bölümlerin kalitesini ise özel seçilmiş bir test ekibi tek tek kontrol ediyor ve sadece gerçekten güzel olduğuna inandıkları bölümler sitede yer alabiliyor.

BonusLevel sitesine şu adresten ulaşabilirsiniz. Sitede yer alan Push adlı son derece yaratıcı oyunu ise özellikle tavsiye ediyoruz.

Okuyucu Yorumları